BB-Harri ei palaa taloon

Subin Big Brotherissa kilpaillut korpilahtelainen Harri Huhta-aho, 20, ei palaa ohjelmaan. Hänet on nähty viime päivien aikana useita kertoja Jyväskylän seudulla. Viikonloppuna Huhta-aho huomattiin ainakin kaupungin keskustassa ja muuramelaisella huoltoasemalla.

Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen päätti maanantaina yhdessä Huhta-ahon kanssa, ettei hän enää jatka ohjelmassa. Päätös johtuu korpilahtelaisen terveydentilasta.

Huhta-aho joutui sairaalaan kesken ohjelman tuotantokauden. Sairaalassa paljastui, että kilpailija kärsii verenmyrkytyksestä. Huhta-aho pääsi pois hoidosta viime torstaina.

Paluu myöhemmin ei poissuljettu

Suomen Big Brotherissa ainakin yksi kilpailija on käynyt talon ulkopuolella lääkärissä kesken kuvausten ja palannut sen jälkeen ohjelmaan. Kukaan ei kuitenkaan ole ollut pois yhtä pitkään kuin Huhta-aho.

- Täytyy muistaa, että tuotantokaudella 2006 oli tapaus, jossa ensimmäisen kuukauden aikana pois äänestetty ihminen palasi taloon vielä viime metreillä. Säännöt antavat tällaiseen mahdollisuuden, Räisänen sanoi Keskisuomalaiselle maanantai-iltana.

Tuottaja viittasi tamperelaiseen Kaarlo Nissoon, joka tuli takaisin ohjelmaan katsojaäänestyksen perusteella. Näin ollen Huhta-ahon paluu myöhemmin ei ole välttämättä täysin poissuljettua.

Verenmyrkytyksen syy arvoitus

Huhta-ahon saaman verenmyrkytyksen syytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Muutamaa päivää ennen kilpailijan sairastumista talossa vieraili Duudsonit-ryhmä, joka muun muassa löi naulan Huhta-ahon korvan läpi. Duudsonit ovat vakuuttaneet, että naula oli steriloitu.

Big Brother -ohjelmassa kilpailijat asuvat yhteisessä talossa. Katsojat äänestävät heitä viikoittain pois. Viimeiseksi jäänyt voittaa 50 000 euron palkinnon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

23.10.2019 Sutkaus

22.10.2019 Sutkaus

Suomalaisen Jonin eroottiset piirustukset naisista pääsivät Lontoon huippunäyttelyyn

21.10.2019 Sutkaus

Iisalmen ihme Miska Kajanus, kerro ihmeessä, mihin ihminen tarvitsee kauhuleffoja?

20.10.2019 Sutkaus

19.10.2019 Sutkaus

Karita Tykkä uudessa kirjassaan: ambulanssi kiidätti 140 km/h Mannerheimintietä pitkin sairaalaan – oli 3 päivää tajuttomana

29.8.2019 Sutkaus

18.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.