BB-Harri ei palaa taloon

Subin Big Brotherissa kilpaillut korpilahtelainen Harri Huhta-aho, 20, ei palaa ohjelmaan. Hänet on nähty viime päivien aikana useita kertoja Jyväskylän seudulla. Viikonloppuna Huhta-aho huomattiin ainakin kaupungin keskustassa ja muuramelaisella huoltoasemalla.

Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen päätti maanantaina yhdessä Huhta-ahon kanssa, ettei hän enää jatka ohjelmassa. Päätös johtuu korpilahtelaisen terveydentilasta.

Huhta-aho joutui sairaalaan kesken ohjelman tuotantokauden. Sairaalassa paljastui, että kilpailija kärsii verenmyrkytyksestä. Huhta-aho pääsi pois hoidosta viime torstaina.

Paluu myöhemmin ei poissuljettu

Suomen Big Brotherissa ainakin yksi kilpailija on käynyt talon ulkopuolella lääkärissä kesken kuvausten ja palannut sen jälkeen ohjelmaan. Kukaan ei kuitenkaan ole ollut pois yhtä pitkään kuin Huhta-aho.

- Täytyy muistaa, että tuotantokaudella 2006 oli tapaus, jossa ensimmäisen kuukauden aikana pois äänestetty ihminen palasi taloon vielä viime metreillä. Säännöt antavat tällaiseen mahdollisuuden, Räisänen sanoi Keskisuomalaiselle maanantai-iltana.

Tuottaja viittasi tamperelaiseen Kaarlo Nissoon, joka tuli takaisin ohjelmaan katsojaäänestyksen perusteella. Näin ollen Huhta-ahon paluu myöhemmin ei ole välttämättä täysin poissuljettua.

Verenmyrkytyksen syy arvoitus

Huhta-ahon saaman verenmyrkytyksen syytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Muutamaa päivää ennen kilpailijan sairastumista talossa vieraili Duudsonit-ryhmä, joka muun muassa löi naulan Huhta-ahon korvan läpi. Duudsonit ovat vakuuttaneet, että naula oli steriloitu.

Big Brother -ohjelmassa kilpailijat asuvat yhteisessä talossa. Katsojat äänestävät heitä viikoittain pois. Viimeiseksi jäänyt voittaa 50 000 euron palkinnon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

12.7.2019 Sutkaus

11.7.2019 Sutkaus

Näin jännittävästä taviksesta tuli sirkusammattilainen, vaikka klovnin piti tönäistä hänet väkisin lavalle

10.7.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.