BB-Petrin laulutaito hurmasi vaihtoasukkaan

Sloveniasta Suomen BB-vaihtoasukiksi saapunut Sandra nautti ensimmäistä kertaa allasbileistä Suomen Big Brother -talossa eilen illalla.

Illan aikana Sandra näytti myös tykästyneen kuopiolaisen Petrin laulutaitoihin. Subin verkkosivujen mukaan Petri hurmasi Sandran laulamalla tälle useaan otteeseen.

Sandra ja Petri päätyivät myös tanssimaan hitaita bileiden edetessä.

Juhlahumun jo hiljennettyä kävi ilmi, että Petrin korrekti ja särmä käytös Sandraa kohtaan ei kaikkia talon asukkeja miellyttänyt. Ainakin Elisabetin mielestä Petrin käyttäytyminen on muuttunut Sandran saavuttua taloon.

Elisabet totesi Sandralle, että Petri muun muassa pukeutui eri tavalla ja osoiti herrasmiesmäisiä tapoja avaamalla ovia vaihtoasukkaalle.

- En minä, ööö, takelteli Petri ensin vastauksessaan.

Lopulta mies myönsi olevansa enemmän herrasmies kuin aiemmin. Hän tosin totesi tämän johtuvan siitä, että Sandra oli heidän vieraansa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

BB-kisasta pudonnut Petri: Mä oon oottanut tätä!

Bileilta sai Petrin ja Elisabetin kuumaksi

Janilla vaikeuksia BB-talossa

Uusimmat

Viihde

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Jenni Vartiaiselle vauva – "Hän on täällä terveenä ja täydellisenä"

7.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.