Bob Dylan konsertoi ensi kertaa Vietnamissa

Vietnamin sodan vastaisen liikkeen suosima lauluntekijä Bob Dylan konsertoi ensi kertaa Vietnamissa. Amerikkalainen esiintyy Ho Chi Minh Cityssä eli entisessä Saigonissa sunnuntaina.

Noin puolet Vietnamin väestöstä on alle 30-vuotiaita, joten heillä ei ole omakohtaisia muistoja sodasta Yhdysvaltoja vastaan.

- Heillä ei ole mitään poliittista yhteyttä aikakauteen, jolloin Bob Dylan nousi kuuluisaksi, arvioi Vietnamin sodan amerikkalainen veteraani Chuck Searcy, joka on asunut Vietnamissa vuodesta 1995.

Searcyn mukaan monet vietnamilaiset pitävät silti Dylanin konserttivierailua hyvin tärkeänä.

- Syy on kuitenkin se, että Dylan on menestynyt kansainvälinen artisti, ei hänen yhteytensä sodanvastaiseen liikkeeseen.

Dylan saapuu Vietnamiin konsertoituaan Kiinassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Jenni Vartiaiselle vauva – "Hän on täällä terveenä ja täydellisenä"

7.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.