Brooke Shields palaa valkokankaalle

Näyttelijä Brooke Shieldsin voi nähdä pian taas valkokankaalla. Shieldsillä on rooli ensi vuonna valmistuvassa koko perheen komediassa nimeltään Furry Vengeance.

Michael Jacksonin muistotilaisuudessa puheen pitänyt Shields ei ole esiintynyt suuria yleisöjä tavoittelevissa elokuvissa kymmeneen vuoteen. Hän on viime vuosina tehnyt rooleja lähinnä televisiossa, pienissä elokuvissa ja Broadwaylla. Shields näytteli muun muassa Suomessakin esitetyssä Lipstick Jungle -draamasarjassa.

Furry Vengeance -elokuva kertoo kiinteistöyrittäjästä, joka yrittää uutta aluevaltausta syrjäseudulla. Alueen pesukarhut ovat valtauksesta kuitenkin eri mieltä.

Kiinteistöyrittäjää esittää Brendan Fraser ja hänen vaimoaan Brooke Shields. Elokuvan ohjaa Roger Kumble.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.