Dallas palaa ruutuun uusin jaksoin

1980-luvun suosituin televisiosarja Dallas on herätetty uudelleen henkiin. Britanniassa sarjan uusia jaksoja nähdään huomisesta alkaen, Suomessa sarja palaa eetteriin MTV3-kanavalla 2. marraskuuta.

Vanhoista hahmoista mukana ovat JR (Larry Hagman), Sue Ellen (Linda Gray) sekä Bobby Ewing (Patrick Duffy).

–Me olemme kolme muskettisoturia. Jos he (Gray ja Duffy) eivät olisi lähteneet mukaan, en olisi minäkään, Hagman kertoi BBC:lle.

Kolmikon lisäksi sarja marssittaa ruutuun Täydelliset naiset -sarjasta tutut Jesse Metcalfen ja Brenda Strongin. Metcalfe esitti sarjassa Gabriellen kanssa heilastellutta puutarhuria ja Strong kotirouvien edesmennyttä ystävää Mary Alice Youngia.

BBC:n mukaan sarjan teemat ovat yhä tuttuja: valta, kunnianhimo, salaisuudet, ahneus ja petos. Ensimmäinen kausi on vain kymmenen jakson mittainen, mutta toista kautta kuvataan 15 jaksoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.