Drag-taitelija herättää epäluuloja pohjoisessa

Marko Vainio alias Miss Divet, 32, tietää, että drag-taiteilijan susiraja kulkee suunnilleen Tampere–Joensuu-linjan pohjoispuolella.
–·Mitä pohjoisemmaksi mennään, sitä enemmän esimerkiksi ravintolat pohtivat, sopiiko showni heille vai ei. Harmittaa, kun joutuu myymään luotettavuutta. Osittain tämän vuoksi olen ottanut mieshahmoja ohjelmistooni. Esimerkiksi Pohjanmaalla Lauri Tähkä toimii oikein jäänmurtajana.
Perinteisessä drag-showssa mies matkii tunnettuja naisia ja on sitä varten meikattu ja puettu jopa ällöttävän naisellisesti. Nykyään hahmoina on yhä enemmän myös miehiä.
Vainion esittämiä henkilöitä ovat muun muassa Lady Gaga, Madonna, Tina Turner ja Paula Koivuniemi. Galleriaan pääsevät tänä syksynä myös presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio.

Lue lisää Sunnuntaisuomalaisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Jenni Vartiaiselle vauva – "Hän on täällä terveenä ja täydellisenä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.