Parin viikon päästä ensi-iltaan tulee elokuva, joka ennakkomyynnin perusteella rikkoo kaikki ennätykset

Marvel Studiosilla luultavasti hykerrellään parhaillaan tyytyväisinä. Yhtiön seuraavan elokuvan eli Avengers: Endgamen ensi-iltaan on yli kaksi viikkoa, mutta elokuva on jo onnistunut rikkomaan useita ennätyksiä.

Aikaisemmin viime viikolla uutisoitiin, kuinka Endgame rikkoi ennakkomyynnissä kaikki aikaisemmat ennätykset. Nyt viikkoa myöhemmin rikkoutui jälleen uusi rajapyykki. Muun muassa CNBC-sivusto kertoo, että Endgame on myynyt viikon aikana ennakkolippuja tuplasti enemmän kuin Aquaman, Star Wars: Last Jedi, Avengers: Infinity War ja Captain Marvel yhteensä.

Jos ennakkomyynti näkyy lopullisessa lipunmyynnissä, Endgame voi viedä ykköspaikan kaikkien aikojen eniten lipputuloja keränneenä elokuvana.

Tällä hetkellä ykköspaikalla on Box Office Mojon mukaan vuonna 2009 julkaistu Avatar (2,79 miljardia dollaria), kakkosena vuonna 1997 julkaistu Titanic (2,19 miljardia dollaria) ja kolmosena vuonna 2015 julkaistu Star Wars: The Force Awakens (2,07 miljardia dollaria).

Neljäntenä listalla on Avengers: Infinity War 2,05 miljardin dollarin tuotoilla.

Endgame päättää omalta osaltaan 22 elokuvan mittaisen saagan, joka alkoi vuonna 2008 ensimmäisestä Iron Man -elokuvasta. Elokuvasarjalla on selvästi intohimoisia faneja, jotka haluavat nähdä uutukaisen heti ensi-illassa. Kaikki halukkaat eivät onnistuneet ostamaan lippuja, ja nyt eBayssa on lippuja myynnissä huimin hinnoin: ensimmäiseen näytökseen oikeuttavista lipuista on pyydetty jopa tuhansia dollareita.

Endgame tulee ensi-iltaan 24.4.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Avengers: Endgame -elokuva on myynyt ennätyksellisesti ennakkolippuja niin Suomessa kuin maailmallakin

Uusimmat

Viihde

25.6.2019 Sutkaus

24.6.2019 Sutkaus

Muusikko Ida Paul: "Siilinjärvi-juureni ovat tärkeä osa musiikintekoa"

Sutkaus

Risto Räppääjän toinen äiti Tiina Nopola paljastaa, miten aikuinen pääsee hyppäämään lasten maailmaan

Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin, 12, tukka värjättiin porkkananpunaiseksi ja keväällä hänet lennätettiin Kuopiosta Helsinkiin harjoittelemaan – Tänä kesänä hän on Risto Räppääjä

19.6.2019 Sutkaus

18.6.2019 Sutkaus

17.6.2019 Sutkaus

16.6.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.