Ennustajat: Britannian pikkuprinsessa vahvatahtoinen kaunosielu

Britannian pikkuprinsessa on vahvatahtoinen ja kekseliäs vapaa sielu, joka tuo uutta energiaa kuningasperheelle, tiesivät kiinalaisennustajat sunnuntaina.

- Hän on taiteellisesti lahjakas eikä tahdo alistua vallitseviin arvoihin, toisin kuin veljensä, joka on varautuneempi ja kurinalaisempi, pohti Hongkongissa ennustuksia pusaava Mak Ling-ling.

- Hänestä tulee onnellinen tyttö, sellainen joka ei halua alistua kuriin. Hän ei halua noudattaa sääntöjä vaan on mieluummin oma itsensä, Mak jatkoi.

Fengshui-asiantuntija Thierry Chow'n mukaan pikkuprinsessa tähtimerkit ovat erittäin vahvat.

- Ne osoittavat, että hän tuo hyvää onnea perheelleen. Vuohen vuonna syntyminen vain vahvistaa tätä kombinaatiota, Chow analysoi.

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin toinen lapsi syntyi lauantaina Lontoossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Herttuapari lähti pikkuprinsessan kanssa kotiin

Uusimmat

Viihde

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Jenni Vartiaiselle vauva – "Hän on täällä terveenä ja täydellisenä"

7.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.