Ensimmäiset kuvat julki – Riku Nieminen on ilmetty Juice

Ensimmäiset kuvat Juice Leskisestä kertovaan elokuvaan on julkaistu.

Kuvassa pääosaa esittävä Riku Nieminen poseeraa samassa asennossa ja samanlaisessa t-paidassa, jossa Juice esiintyi Coitus Int -yhtyeensä kanssa Ylen Iltatähti-ohjelmassa vuonna 1976.

Juicen legendaarisessa 70-luvun Coitus Int -yhtyeessä vaikuttaneet Mikko Alatalo ja Harri Rinne nähdään roolihenkilöinä elokuvassa. Alataloa näyttelee Antti Tuomas Heikkinen ja Rinnettä Pekka Strang.

Nieminen kertoo elokuvan tiedotteessa yllättyneensä Juicen yleissivistyksestä.

– Minut yllätti Juicen järisyttävän suuri lukeneisuus ja yleistieto. Sanavalmiutensa lisäksi hän laati ristikoita, oli kymppitonnin vakiojäsen ja omisti erittäin laajan kirjaston teoksia - kirjallisuuden tyylilajien laidasta laitaan.

Juice-elokuvaa on kuvattu alkuvuodesta Tampereella ja kuvaukset jatkuvat Pohjois-Savossa. Elokuvan ensi-ilta on tämän vuoden lopulla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

25.6.2019 Sutkaus

24.6.2019 Sutkaus

Muusikko Ida Paul: "Siilinjärvi-juureni ovat tärkeä osa musiikintekoa"

Sutkaus

Risto Räppääjän toinen äiti Tiina Nopola paljastaa, miten aikuinen pääsee hyppäämään lasten maailmaan

Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin, 12, tukka värjättiin porkkananpunaiseksi ja keväällä hänet lennätettiin Kuopiosta Helsinkiin harjoittelemaan – Tänä kesänä hän on Risto Räppääjä

19.6.2019 Sutkaus

18.6.2019 Sutkaus

17.6.2019 Sutkaus

16.6.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.