Epäily vahvistui: Ti-Ti Nalle -dvd:lle päätyi K18-materiaalia ilkivallan takia

K18-materiaali on päätynyt Ti-Ti Nalle -dvd-levylle ilkivallan takia. Ilkivallan epäillään tapahtuneen saksalaisella tehtaalla, ja teosta on epäiltynä yksi henkilö. Myyntipäällikkö Samu Scheiman Data-Matesta kertoo, että nykyisellä tekniikalla ei ole mahdollista, että K18-materiaali olisi päätynyt dvd:lle vahingossa tai teknisen virheen takia. Saksalainen tehdas aloittaa oikeustoimet epäiltyä kohtaan.

Data-Mate on dvd-levyjen välittäjä Ti-Ti Tuotannon ja saksalaisen tehtaan välillä.

Näillä näkymin aikuisille tarkoitettua materiaalia on ollut vain yhdellä dvd-julkaisulla eikä se koske muita erän dvd-levyjä. Scheiman ei suostu kertomaan, millaista K18-materiaalia levyllä on ollut.

Ti-Ti Tuotannon markkinointijohtaja Asko Järvi pyysi perjantaina palauttamaan erän Ti-Ti Nalle -dvd-levyjä, sillä niissä epäiltiin olevan K18-materiaalia.

Kyseessä on painoerä dvd-levystä nimeltä Ti-Ti Nallen Joulu & Nalle-perhe sateenkaaren väreissä -konsertti. Dvd sisältää 43 leikkilaulua. Painoerän TITIDVD2-koodi lukee dvd-paketin selkämyksen alaosassa.

 Palautuspyyntö ei koskenut levyjä, jotka on ostettu nettikaupasta, Ti-Ti Nallen Puodista tai Ti-Ti Nallen matka maailman ympäri -konserttikiertueelta. Myöskään painoerä DVD2103531 ei ole viallinen.

 

Uutista täydennetty 19.12. kello 14:54 ja kello 19.35.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

IS: Ti-Ti Nallen K18-materiaalin takana mahdollisesti ilkivalta

K18-materiaalia löytyi aiemmin Disney-piirretystäkin

Erä Ti-Ti Nalle -dvd-levyjä sisältää K18-materiaalia

Uusimmat

Viihde

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.