Epäily vahvistui: Ti-Ti Nalle -dvd:lle päätyi K18-materiaalia ilkivallan takia

K18-materiaali on päätynyt Ti-Ti Nalle -dvd-levylle ilkivallan takia. Ilkivallan epäillään tapahtuneen saksalaisella tehtaalla, ja teosta on epäiltynä yksi henkilö. Myyntipäällikkö Samu Scheiman Data-Matesta kertoo, että nykyisellä tekniikalla ei ole mahdollista, että K18-materiaali olisi päätynyt dvd:lle vahingossa tai teknisen virheen takia. Saksalainen tehdas aloittaa oikeustoimet epäiltyä kohtaan.

Data-Mate on dvd-levyjen välittäjä Ti-Ti Tuotannon ja saksalaisen tehtaan välillä.

Näillä näkymin aikuisille tarkoitettua materiaalia on ollut vain yhdellä dvd-julkaisulla eikä se koske muita erän dvd-levyjä. Scheiman ei suostu kertomaan, millaista K18-materiaalia levyllä on ollut.

Ti-Ti Tuotannon markkinointijohtaja Asko Järvi pyysi perjantaina palauttamaan erän Ti-Ti Nalle -dvd-levyjä, sillä niissä epäiltiin olevan K18-materiaalia.

Kyseessä on painoerä dvd-levystä nimeltä Ti-Ti Nallen Joulu & Nalle-perhe sateenkaaren väreissä -konsertti. Dvd sisältää 43 leikkilaulua. Painoerän TITIDVD2-koodi lukee dvd-paketin selkämyksen alaosassa.

 Palautuspyyntö ei koskenut levyjä, jotka on ostettu nettikaupasta, Ti-Ti Nallen Puodista tai Ti-Ti Nallen matka maailman ympäri -konserttikiertueelta. Myöskään painoerä DVD2103531 ei ole viallinen.

 

Uutista täydennetty 19.12. kello 14:54 ja kello 19.35.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

IS: Ti-Ti Nallen K18-materiaalin takana mahdollisesti ilkivalta

K18-materiaalia löytyi aiemmin Disney-piirretystäkin

Erä Ti-Ti Nalle -dvd-levyjä sisältää K18-materiaalia

Uusimmat

Viihde

25.6.2019 Sutkaus

24.6.2019 Sutkaus

Muusikko Ida Paul: "Siilinjärvi-juureni ovat tärkeä osa musiikintekoa"

Sutkaus

Risto Räppääjän toinen äiti Tiina Nopola paljastaa, miten aikuinen pääsee hyppäämään lasten maailmaan

Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin, 12, tukka värjättiin porkkananpunaiseksi ja keväällä hänet lennätettiin Kuopiosta Helsinkiin harjoittelemaan – Tänä kesänä hän on Risto Räppääjä

19.6.2019 Sutkaus

18.6.2019 Sutkaus

17.6.2019 Sutkaus

16.6.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.