Etsintäkuulutus: Mistä löytyy Savon hienoin lumiukko tai lumiteos?

Savon Sanomat etsii Savon hienointa lumiukkoa. Ilmianna oma lumiukkosi tai lumiteoksesi kisaan. Leikkimielinen kilpailu alkaa nyt, ja se päättyy sunnuntaina 27. tammikuuta päivän päättyessä.

Kilpailu etenee niin, että toimitus valitsee kymmenen mielestämme parasta kuvaa äänestykseen. Tämän jälkeen lukijat saavat äänestää parasta lumiteosta.

Lukijoiden äänestämät kolme parasta saa Savon Sanomien tuotepaketit. Myös äänestäjien kesken arvotaan kolme Savon Sanomien tuotepakettia.

Kännykällä lähetetyt kuvat tulevat perille kirjoittamalla multimediaviestiin SASA LUMIUKKO ja lähettämällä se numeroon 173521. Multimediaviesti maksaa operaattorikohtaisen datasiirtomaksun.

Kirjoita viestiin myös kuvateksti ja kuvaajan nimi ja yhteystiedot.

Voit lähettää kuvan myös sähköpostin liitteenä osoitteella sasa@moblog.fi ja kirjoita aiheeksi Lumiukko. Lähetä vain yksi kuva yhdessä sähköpostissa.

Kuvat julkaistaan Lukijan kuviin arkisin klo 9-16.

Saat lähettää ainoastaan kuvia, joihin sinulla on tekijänoikeudet. Lähettämiseen täytyy myös olla lupa kuvissa esiintyvillä henkilöillä. Lähettäjä luovuttaa aineiston Keskisuomalainen Oyj:lle jatkuvalla julkaisuoikeudella. Savon Sanomat pidättää oikeuden olla julkaisematta kuvia.

Henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja tiedot hävitetään arvonnan jälkeen. Henkilötietoja ei käytetä markkinointiin. Voittajien nimet julkaistaan Savon Sanomat lehdessä ja sen verkkosivuilla.

Tietosuojalauseke

Uusimmat

Viihde

22.01.2019 Toivanen

22.01.2019 Sutkaus

21.01.2019 Sutkaus

20.01.2019 Sutkaus

The Sun: Spice Girls pyysi Saara Aaltoa mukaansa kiertueelle korvaamaan puuttuvaa laulajaa

19.01.2019 Toivanen

19.01.2019 Sutkaus

18.01.2019 Sutkaus

18.01.2019 Toivanen

Suomen paras tanssipaikka löytyy Kuopiosta – listalla muitakin suosikkiravintoloita Savosta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.