Etsintäkuulutus: Mistä löytyy Savon hienoin lumiukko tai lumiteos?

Savon Sanomat etsii Savon hienointa lumiukkoa. Ilmianna oma lumiukkosi tai lumiteoksesi kisaan. Leikkimielinen kilpailu alkaa nyt, ja se päättyy sunnuntaina 27. tammikuuta päivän päättyessä.

Kilpailu etenee niin, että toimitus valitsee kymmenen mielestämme parasta kuvaa äänestykseen. Tämän jälkeen lukijat saavat äänestää parasta lumiteosta.

Lukijoiden äänestämät kolme parasta saa Savon Sanomien tuotepaketit. Myös äänestäjien kesken arvotaan kolme Savon Sanomien tuotepakettia.

Kännykällä lähetetyt kuvat tulevat perille kirjoittamalla multimediaviestiin SASA LUMIUKKO ja lähettämällä se numeroon 173521. Multimediaviesti maksaa operaattorikohtaisen datasiirtomaksun.

Kirjoita viestiin myös kuvateksti ja kuvaajan nimi ja yhteystiedot.

Voit lähettää kuvan myös sähköpostin liitteenä osoitteella sasa@moblog.fi ja kirjoita aiheeksi Lumiukko. Lähetä vain yksi kuva yhdessä sähköpostissa.

Kuvat julkaistaan Lukijan kuviin arkisin klo 9-16.

Saat lähettää ainoastaan kuvia, joihin sinulla on tekijänoikeudet. Lähettämiseen täytyy myös olla lupa kuvissa esiintyvillä henkilöillä. Lähettäjä luovuttaa aineiston Keskisuomalainen Oyj:lle jatkuvalla julkaisuoikeudella. Savon Sanomat pidättää oikeuden olla julkaisematta kuvia.

Henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja tiedot hävitetään arvonnan jälkeen. Henkilötietoja ei käytetä markkinointiin. Voittajien nimet julkaistaan Savon Sanomat lehdessä ja sen verkkosivuilla.

Tietosuojalauseke