Fanit pettyivät Antti Tuiskun keikan peruuntumiseen: "Moni itki ja käveli ulos alueelta"

Useat fanit pettyivät Antti Tuiskun lyhyellä varoitusajalla peruuntuneeseen keikkaan Kuopioon Viinijuhlilla lauantaina. Antti Tuiskun piti olla illan pääesiintyjä, mutta hän joutui perumaan keikkansa edellisen keikan jälkeen nousseen kuumeen vuoksi. Tilalle saatiin nopeasti korvaavaksi esiintyjäksi laulaja Sanni.

Eturivistä paikan varannut kuopiolainen Nitta Soininen kertoo, että faneja lähti ulos Viinijuhlilta heti kun tieto peruuntumisesta tuli.

– Kun asia ilmoitettiin ensimmäisen kerran, moni alkoi itkeä ja he kävelivät ulos alueelta. Minäkin petyin, mutta Sanni on myös hyvä artisti, hän hymyilee.

Petra Kumpulainen ja Pihla-Pilvi Nimmrichter kertoivat ostaneensa lipun lauantaille nimenomaan Antti Tuiskun vuoksi. He aikoivat jäädä katsomaan illan uutta pääesiintyjää.

– Sanni on ihan hyvä, mutta Antti on sellainen fiiliksen nostattaja. Ainoa kunnon pääesiintyjä. Kyllä on pettynyt fiilis. Katsotaan nyt miten ilta jatkuu tämän jälkeen, Petra sanoo.

Myös Maria Kuosmanen, Meeri Väisänen ja Minna Huttunen sanoivat tulleensa eniten katsomaan Antti Tuiskua, joka olisi ollut illan esiintyjistä paras. Ennen Viinijuhlia artistin kappaleita kuunneltiin läpi.

– Tuisku olisi ollut parempi kuin mikään muu täällä, Meeri sanoo.

– Jos kyse oli sairastumisesta, niin Antti saa anteeksi tämän kerran, Minna naurahtaa.

Antti Tuisku kertoi alkuillasta Facebook-sivuillaan, että Juvan keikan jälkeen häneltä lähti ääni ja nousi myös kuume. Myös Sanni esiintyi päivällä Juvalla, josta hänet Warner Music Live buukkasi korvaavaksi esiintyjäksi Kuopioon puolessa tunnissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Antti Tuisku perui viinijuhla-keikan - "Ensin ajattelin, että voi ei"

Uusimmat

Viihde

9.7.2020 Sutkaus

8.7.2020 Sutkaus

7.7.2020 Sutkaus

Yle: Suosittu Temptation Island Suomi -sarja kuvataan heinäkuussa Thaimaan sijasta Kainuussa

6.7.2020 Sutkaus

5.7.2020 Sutkaus

4.7.2020 Sutkaus

3.7.2020 Sutkaus

2.7.2020 Sutkaus

1.7.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.