Game of Thrones -tähti avautuu seksikohtauksistaan lehdessä: "Ei ole yhtäkään kohtausta, jonka tekisin toisella tavalla"

Game of Thrones -sarjasta kuuluisuuteen noussut näyttelijä Emilia Clarke ei kadu rooliinsa liittyneitä alaston- ja seksikohtauksia. The Sun -lehden haastattelussa 32-vuotias näyttelijä kertoo, ettei muuttaisi mitään tekemäänsä.

Clarke esittää sarjassa Daenerys Targaryenia, joka nousee yhdeksi sarjan vaikutusvoimaisimmista hahmoista. Varsinkin sarjan ensimmäisellä kaudella Clarken roolihahmolla oli useita alastonkohtauksia.

– Minulta kysytään tekemistäni alastonkohtauksista jatkuvasti. Lyhyt vastaus on, että en vaihtaisi mitään. Ne ovat seksikohtauksia, jotka piti näyttää. Niitä ei voisi selittää.

Clarken sarjassa esittämiä seksikohtauksia on linkitetty muun muassa pornosivustoille ja hän on joutunut myös feministien moittimaksi.

– Saan paljon kuraa tekemistäni alaston- ja seksikohtauksista. Se on itsessään kovin antifeminististä. Naiset vihaamassa toisia naisia on se todellinen ongelma.

Clarke on näytellyt elokuvissa kuten Terminator Genisys (2015) ja Solo: A Star Wars Story (2018).

Game of Thrones -sarjan viimeinen eli kahdeksas kausi saa ensi-iltansa 14. huhtikuuta. Sarjan päätösjakso esitetään 19. toukokuuta.

Televisiosarja perustuu George R. R. Martinin A Song of Fire and Ice -kirjasarjaan, jonka kahta viimeistä osaa ei ole vielä julkaistu.

 

Uusimmat

Viihde

25.6.2019 Sutkaus

24.6.2019 Sutkaus

Muusikko Ida Paul: "Siilinjärvi-juureni ovat tärkeä osa musiikintekoa"

Sutkaus

Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin, 12, tukka värjättiin porkkananpunaiseksi ja keväällä hänet lennätettiin Kuopiosta Helsinkiin harjoittelemaan – Tänä kesänä hän on Risto Räppääjä

Risto Räppääjän toinen äiti Tiina Nopola paljastaa, miten aikuinen pääsee hyppäämään lasten maailmaan

19.6.2019 Sutkaus

18.6.2019 Sutkaus

17.6.2019 Sutkaus

16.6.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.