Game of Thrones -tähti avautuu seksikohtauksistaan lehdessä: "Ei ole yhtäkään kohtausta, jonka tekisin toisella tavalla"

Game of Thrones -sarjasta kuuluisuuteen noussut näyttelijä Emilia Clarke ei kadu rooliinsa liittyneitä alaston- ja seksikohtauksia. The Sun -lehden haastattelussa 32-vuotias näyttelijä kertoo, ettei muuttaisi mitään tekemäänsä.

Clarke esittää sarjassa Daenerys Targaryenia, joka nousee yhdeksi sarjan vaikutusvoimaisimmista hahmoista. Varsinkin sarjan ensimmäisellä kaudella Clarken roolihahmolla oli useita alastonkohtauksia.

– Minulta kysytään tekemistäni alastonkohtauksista jatkuvasti. Lyhyt vastaus on, että en vaihtaisi mitään. Ne ovat seksikohtauksia, jotka piti näyttää. Niitä ei voisi selittää.

Clarken sarjassa esittämiä seksikohtauksia on linkitetty muun muassa pornosivustoille ja hän on joutunut myös feministien moittimaksi.

– Saan paljon kuraa tekemistäni alaston- ja seksikohtauksista. Se on itsessään kovin antifeminististä. Naiset vihaamassa toisia naisia on se todellinen ongelma.

Clarke on näytellyt elokuvissa kuten Terminator Genisys (2015) ja Solo: A Star Wars Story (2018).

Game of Thrones -sarjan viimeinen eli kahdeksas kausi saa ensi-iltansa 14. huhtikuuta. Sarjan päätösjakso esitetään 19. toukokuuta.

Televisiosarja perustuu George R. R. Martinin A Song of Fire and Ice -kirjasarjaan, jonka kahta viimeistä osaa ei ole vielä julkaistu.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

16.10.2019 Sutkaus

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.