HS: Cheek kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä

Rap-tähti Cheek myöntää Helsingin Sanomien haastattelussa kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Haastattelussa hän kertoo kärsineensä masennuksesta muun muassa sapattivuoden aikana Los Angelesissa.

Masennuskausia, tuskatiloja ja paniikkihäiriöitä oli kuitenkin ollut aiemminkin. Syksyllä 2009 hän oli mennyt psykologin puheille hyvin huonossa kunnossa. Tämä suositteli ajan varaamista psykiatrille

Psykiatrin luona kohtauksille löytyi selitys: kaksisuuntainen mielialahäiriö. Psykiatri myös määräsi Tiihoselle mielialalääkettä.

Tiihonen kertoo HS:n haastattelussa ymmärtäneensä, että Los Angelesin romahdus siitä, että hän oli viisi vuotta aiemmin ryhtynyt pienentämään lääkkeen annostusta. Tiihosen palattua Los Angelesista psykiatri suurensi annosta reilusti.

Vähitellen lääke tehosi ja elämä palasi raiteilleen.

- Jo pitkään olen voinut oikein hyvin. Ainoa huono puoli on se, että lääkkeiden takia en koskaan enää herää virkeänä, Tiihonen sanoo nyt HS:lle.

Cheekin elämäkerta ilmestyy 6.10.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

25.6.2019 Sutkaus

24.6.2019 Sutkaus

Muusikko Ida Paul: "Siilinjärvi-juureni ovat tärkeä osa musiikintekoa"

Sutkaus

Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin, 12, tukka värjättiin porkkananpunaiseksi ja keväällä hänet lennätettiin Kuopiosta Helsinkiin harjoittelemaan – Tänä kesänä hän on Risto Räppääjä

Risto Räppääjän toinen äiti Tiina Nopola paljastaa, miten aikuinen pääsee hyppäämään lasten maailmaan

19.6.2019 Sutkaus

18.6.2019 Sutkaus

17.6.2019 Sutkaus

16.6.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.