Haastaako tämä painija The Rockin valkokangassuosion?

Dwayne "The Rock" Johnson on selvästi suosituin showpainista valkokankaan puolelle siirtynyt näyttelijä. Johnsson on tähdittänyt muun muassa elokuvia G.I.Joe: Kosto, Doom, San Andreas ja Hercules sekä ollut mukana useammassa Fast & Furious -elokuvassa.

Nyt The Rockille on nousemassa selvä haastaja painikehistä, sillä hyvässä nosteessa oleva Dave "Batista" Bautista nähdään kohtalaisen isossa roolissa tulevassa Bond-seikkailussa Spectre. Bautista esittää Mr. Hinxiä, joka on Christoph Waltzin näyttelemän Spectre-pomo Franz Oberhauserin ykkösapuri.

– Kun tapasin ohjaaja Sam Mendesin, kysyin kaksi kysymystä. Onko Mr. Hinx pahis? Sam vastasi kyllä. Onko Mr. Hinx älykäs? Hyvin älykäs, Bautista kertoo Empireonlinen haastattelussa.

– Pidän Mr. Hinxin hahmosta, koska hän on hyvin pukeutunut ja sivistynyt. En ole mukana vain tappelemassa.

Bautista, 46, on näytellyt 2010-luvulta lähtien. Hänen edellinen iso roolinsa oli Drax elokuvassa Guardians of the Galaxy (2014). Lisäksi mies on esiintynyt Riddick-elokuvassa (2013) sekä The Man with the Iron Fists -leffassa (2012).

198-senttinen näyttelijä on jo kiinnitetty uusiin Kickboxer- ja Highlander-elokuviin. Bautistalle itselleen on selvää, mihin elokuvasaagaan hän haluaisi mukaan. Näyttelijä ilmoitti heinäkuussa twitterissä, että tähtää mukaan Star Wars -sarjaan.

– Kohta he tyrkkäävät minut Stormtrooperin pukuun vain saadakseen minut lopettamaan kiusaamisen.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.