Hakkaraisen laulu muuttui lausunnaksi

Suonenjoen mansikkakarnevaalien karaokekilpailujen avaajaksi kutsuttu kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) vetosi avajaislaulussaan harjoittelemattomuuteen ja muutti puhetyöläisenä laulun lausunnaksi. Sujui se Jätkän humppa näinkin. Ainakin runsaslukuinen yleisö puhkesi riemukkaisiin aplodeihin. Karaokelavalla ensiesiintymisensä tehnyt sahuri kertoi viimeksi vierailleensa Suonenjoella puunostohommissa.
 
- On siitä viikon takaisesta eukonkannosta toivuttu. Otin kisan varman päälle hitaasti kiiruhtaen. Menoa sitä riittää näin lomillakin. Sahahommia, eukonkantoa, nyt karaokea ja iltapäivällä pitää vielä olla Hankasalmella puhumassa puolueen teltassa järkeä EU-asioista. Tämä oli kova paikka, niin että paita kastui, kertoo Hakkarainen.
 
Politiikkaa pitää seurata lomallakin, jotta tietää mistä puhuu.
 
- Ennen en näistä asioista kesällä välittänyt, mutta kun jouduin tähän roskaan mukaan, pitää tietää asioiden taustatkin. Tämä Kataisen ja Urpilaisen politiikka on jotain sellaista. mitä en millään pysty ymmärtämään. Jos eduskunta kutsutaan loppuviikosta koolle, aion ottaa puheenvuoron ja kertoa, että meitä odottaa sisäinen devalvaatio, jatkaa Hakkarainen.
 
- Kokoomus viihtyy enemmän Brysselissa kuin Suomessa. Ihmettelen, jos suomalaiset eivät ala pikku hiljaa suuttua.
 
Hakkarainen totesi myös, että hän hyvinkin voisi englannin kielen kurssin vaihtaa savon kielen kurssiksi. Ja mansikka tuntui maistuvan karnevaalien teeman mukaisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

1.6.2020 Sutkaus

31.5.2020 Sutkaus

30.5.2020 Sutkaus

30.5.2020 Sutkaus

Sutkaus 8.5.2020

29.5.2020 Sutkaus

1.6.2020 Fingerpori

31.5.2020 Fingerpori

30.5.2020 Fingerpori

28.5.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.