Halonen: Olemme Victorialle kuin naapurin setä ja täti

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat vierailleet aamupäivällä presidentti Tarja Halosen virka-asunnossa Mäntyniemessä.

Pari saapui noin 10 minuuttia aikataulusta myöhässä. Victoria oli valinnut vierailuasukseen luunvalkoisen kotelomekon. Klassinen mekko oli saanut seurakseen mustat, korkeakorkoiset ja jykevät nilkkapituiset saappaat sekä mustan käsilaukun.

-Vierailu Suomessa on sujunut hyvin tähän mennessä, Victoria sanoi Danielin rinnalla lyhyessä lehdistötilaisuudessa.

He tapasivat suljettujen ovien takana presidentti Halosen ja hänen puolisonsa, tohtori Pentti Arajärven. Keskustelutuokioon osallistui myös Halosen tytär Anna Halonen.

Halonen kertoi ennen parin saapumista toimittajille, että olisi mielellään Victoriaan yhteydessä useamminkin kuin nyt ehtii.

-Me olemme sellainen naapurin setä ja täti Victorialle, hymyili Halonen.

Kiireiset aikataulut rajoittavat yhteydenpitoa.

-Eihän tässä edes omaa tytärtä ehdi tavata viikoittain.

Haloselle ja Victorialle on kehittynyt lämpimät välit, sillä Victoria on käynyt paljon Suomessa harjoittelutehtäviensä takia.

(STT)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kuninkaallisten Lahden-vierailu alkoi lukiosta

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.