Harrods pani myyntiin joulukalenterin sikarikkaille

Jos partiolaisten joulukalenteri tai suklaakuvioita sisältävä alennusallakka eivät päräytä, kannattaa suunnata joulukalenteriostoksille Harrods-tavarataloon Lontoossa. Tavaratalo on näet pannut myyntiin viisi saksalaisen Porsche Design -yhtiön tekemää kalenteria vaativaan makuun.

Suklaanamujen sijasta 1,75 metriä korkean monsterikalenterin luukuista löytyy muun muassa kultaiset aurinkolasit, kalvosinnapit ja pikavene. Pikaveneestä kalenterissa on tosin vain kuva, itse paatin sijaitessa muualla.

Kalenterin hinta on vaatimattomat miljoona dollaria ja sen voi luonnollisesti ostaa vain kokonaisena. Toisaalta, eihän niitä suklaakalenterin namujakaan erikseen myydä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Jenni Vartiaiselle vauva – "Hän on täällä terveenä ja täydellisenä"

7.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.