Heikki Kinnusesta tulee tähtisika Iisalmeen

Moneen rooliin näyttelijä Heikki Kinnunen on uransa aikana taipunut, mutta ensi kesänä edessä on varmasti yksi erikoisemmista.

Näyttelijä antaa äänensä sialle, joka toimii kertojana Iisalmen Mansikkaniemen kesäteatteriin tulevassa Olviretki-näytelmässä.

Eikä sikaakaan esitä ihan kuka tahansa tavispossu, vaan kertojan rooliin on rekrytoitu itse Mikko-sika, joka on tuttu tähti muun muassa Jaakko Teppo Goes to Mallorca -musikaalista.

Tuotantotalo Turpatallin tuottamassa Olviretki-näytelmässä Mikko-sika esiintyy paikanpäällä livenä, ja Kinnusen ääni tulee nauhalta.

Heikki Kinnusta kuultiin kertojan äänenä Ylä-Savossa myös viime kesänä, kun näyttelijälegenda oli kertojana Kiuruveden Maalaiskaupunginteatterin kesäteatteri Eerolan Siunatussa hulluudessa.

Kinnusesta tehtiin Eerolan kesäteatterin kummi, kun teatteri avattiin heinäkuussa. Heikki Kinnusen kiinnostuksen vierailla Ylä-Savon teattereissa selittää se, että Kinnusella on mökki Pielavedellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

13.8.2020 Sutkaus

12.8.2020 Sutkaus

”Lähetyssaarnaaja” taivaalla – Pasi Pirttikoski hyppää ennätyksiä ja levittää kupukuviohyppäämisen saloja

13.8.2020 Fingerpori

12.8.2020 Fingerpori

11.8.2020 Sutkaus

11.8.2020 Fingerpori

10.8.2020 Sutkaus

9.8.2020 Sutkaus

Lupaavia löytöjä koronalääkkeeksi: "Olemme tunnistaneet muutamia lupaavia pareja"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.