Hollywoodin supertähti tuli kaapista: "Tiedän, että minusta liikkuu tarinoita"

Hollywoodin kirkkaimpiin tähtinäyttelijöihin lukeutuva Kevin Spacey on kertonut julkisesti olevansa homoseksuaali. Spacey kertoi suuntautumisestaan Twitterissä, kun häntä oli syytetty seksuaalisesta häirinnästä.

Häirintäsyytös tuli näyttelijä Anthony Rappin puolelta. Rapp kertoi Spaceyn lähennelleen häntä sopimasti hänen ollessaan vasta 14-vuotias. Spacey itse oli ollut tapahtuman aikaan 26-vuotias.

Rapp tunnetaan muun muassa uudesta Star Trek: Discovery -tv-sarjasta.

Spacey kiirehti pahoittelemaan tapahtunutta Twitterissä. Hän kertoo ettei rehellisesti muista kyseistä tapahtumaa, koska asiasta on kulunut jo yli 30 vuotta, ja hän oli humalassa.

- Jos olen käyttäytynyt kuten hän on kuvaillut, olen hänelle velkaa vilpittömän anteeksipyyntöni hyvin epäsopimattomasta humalaisesta käytöksestäni, Spacey kirjoittaa.

- Tämä tarina on rohkaissut minut paljastamaan jotain muutakin elämästäni. Tiedän, että minusta liikkuu tarinoita, jotka ovat saaneet lisää virtaa siitä, että olen suojelevainen yksityisyyttäni kohtaan. Lähimmäiseni tietävät, että minulla on ollut elämässäni suhteita miesten ja naisten kanssa. Olen rakastanut ja minulla on ollut romanttisia kohtaamisia miesten kanssa läpi elämäni, ja olen nyt valinnut elämän homona. Haluan käsitellä tämän asian rehellisesti ja avoimesti alkamalla tutkiskella omaa käytöstäni.

 

 

 

Lähde: Variety

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

12.7.2019 Sutkaus

11.7.2019 Sutkaus

Näin jännittävästä taviksesta tuli sirkusammattilainen, vaikka klovnin piti tönäistä hänet väkisin lavalle

10.7.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.