Huijari-Madoffin Rolexit ja alushousut huudettavana

Rolexin kelloja, Steinwayn piano ja impressionistista taidetta - mutta myös imuri, alushousuja ja Rod Stewartin cd-levyjä. New Yorkissa järjestetyn huutokaupan osallistujat pääsivät tutustumaan valkokauluskonnan maallisen omaisuuden koko kirjoon, kun näytillä oli julkkishuijari Bernard Madoffin luksusasuntojen irtaimisto.

72-vuotias Madoff istuu parhaillaan 150 vuoden pituista vankilatuomiota monimutkaisesta pyramidihuijauksesta, jonka keinoin hän puijasi miljoonia varakkailta asiakkailtaan.

Superhuijauksen uhrien menetyksiä on korvattu muun muassa Madoffin Manhattanin ja Long Islandin asuntojen pakkohuutokaupoilla. Nyt huudettavana oli korujen, huonekalujen ja taulujen kaltaista irtaimistoa noista asunnoista.

Kaupan olivat esimerkiksi Madoffin laaja kokoelma euromaiden käytöstä poistuneita seteleitä sekä sekalainen valikoima hotelleille kuuluvia astioita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

23.10.2019 Sutkaus

22.10.2019 Sutkaus

Suomalaisen Jonin eroottiset piirustukset naisista pääsivät Lontoon huippunäyttelyyn

21.10.2019 Sutkaus

Iisalmen ihme Miska Kajanus, kerro ihmeessä, mihin ihminen tarvitsee kauhuleffoja?

20.10.2019 Sutkaus

19.10.2019 Sutkaus

Karita Tykkä uudessa kirjassaan: ambulanssi kiidätti 140 km/h Mannerheimintietä pitkin sairaalaan – oli 3 päivää tajuttomana

29.8.2019 Sutkaus

18.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.