Huippudokumentaristilta odottamaton ehdotus: "The Rock presidentiksi"

Dokumentaristi Michael Moore uskoo, että Yhdysvaltojen demokraattien kannattaisi etsiä seuraavaa presidenttiehdokasta Hollywood-tähtien joukosta. Hieman yllättäenkin Moore kertoo Variety-lehden haastattelussa, että paras ehdokas hommaan olisi showpainijasta näyttelijäksi siirtynyt Dwayne "The Rock" Johnson.

– Hän pelottaisi kaikkia, jotka aikovat satuttaa meitä, ohjaaja sanoo haastattelussa.

– Ajatelkaa, miten turvallista olisi, jos The Rock olisi presidenttimme. Tai Liam Neeson. Mutta hän ei ole syntynyt täällä, joten hän ei käy.

Muun muassa Fast & Furious 8 -elokuvasta tuttu Johnson on aikaisemmin pohtinut politiikkaan siirtymistä.

– Rakastan maatani, olen hyvin isänmaallinen ja uskon erityisesti tällä hetkellä, että hyvä ja kunnioitettava johtaminen on hyvin tärkeää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.