IL: Harkimon uusi rakas yhä naimisissa

Hjallis Harkimo joutuu käyttämään viehätysvoimaansa tosissaan, mikäli hän aikoo saada täysin omakseen vaaleaverikön, jonka hän esitteli Suomen Urheilugaalassa tiistaina.

Iltalehti nimittäin uutisoi, että Hjalliksen uudella naisystävällä on yhä ero kesken, ja lentoemäntänä työskentelevä nainen on yhä naimisissa. Ero on kuitenkin vireillä, ja puolen vuoden harkintavaihe menossa.

Iltalehden mukaan Harkimon naisystävä on ahkera bloggaaja, joka on blogannut ulkomailla vietetystä perhe-elämästään. Kun perhe muutti takaisin Suomeen, kymmenen vuoden avioliitto ajautui pian vaikeuksiin. Nainen on lehden mukaan kolmen lapsen äiti.

Parisuhteesta torstaina ensimmäisenä kertoneen Ilta-Sanomien mukaan pariskunta on pitänyt yhtä jo jonkin aikaa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

IS: Harkimo löysi uuden rakkaan, nainen on lentoemäntä

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.