IL: Reckless Lovelle monoa levy-yhtiöstä - "Epämuodikasta musiikkia, ei myy"

Kuopiossa jo viisitoista vuotta sitten perustettu glam rock -bändi Reckless Love on jäänyt ilman levytyssopimusta, koska bändin levy-yhtiö ei halunnut käyttää kahden levyn optiota, kertoo Iltalehti.

Syy sopimuksen katkeamiselle on se, ettei bändin musiikki myy.

- Näin Lontoossa yhtyeen isolla klubilla keikalla ja talo oli täynnä, ihmiset jonottivat jo päivällä kadulla sisään. Reckless on aivan mahtava lavalla, miehet uhkuvat glamouria ja energiaa, vatsalihakset näkyvät. Mutta musiikki ei myy, vain pari asemaa soittaa glamrockia. Musiikki on epämuodikasta, Ruuska perustelee Iltalehdessä.

Bändin laulaja Olli Herman ja basisti Jalmari Pääkkönen kertovat lehdessä, että bändi aikoo etsiä uuden levy-yhtiön. Nyt se kuitenkin keskittyy keikkailuun Englannissa ja Keski-Euroopassa. Suomeen he palaavat joulukuussa.

- Suomalainen musiikin vientikoneisto voisi tehdä tehokkaammin työtä musaviennin eteen, Olli valittelee.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

16.12.2019 Sutkaus

Iisalmelaislähtoinen Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala menivät naimisiin: "Eilinen oli elämäni onnellisin päivä"

15.12.2019 Sutkaus

14.12.2019 Sutkaus

13.12.2019 Sutkaus

Lapsien laulu herkistää hevistarat – "He vetävät niin rankasti, että se menee tunteisiin", paljastaa Raskasta joulue kiertueen kitaristi Erkka Korhonen

12.12.2019 Sutkaus

11.12.2019 Sutkaus

10.12.2019 Sutkaus

9.12.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.