IS: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Heli-vaimo baarikahakassa Espanjassa

Suomen Huutokauppakeisari -tv-ohjelman tähti Aki Palsanmäki oli viettämässä iltaa vaimonsa Helin ja ystäviensä kanssa Espanjan Fuengirolassa, kun humalainen suomalaismies tuli soittamaan hänelle suutaan. Kahakka päättyi lopulta baaritappeluun.

Palsanmäki kertoo asiasta uutisoivalle Ilta-Sanomille yrittäneensä aluksi rauhoitella miestä, mutta pian mies yritti käydä huutokauppakeisarin päälle.

Palsamäki kertoo lehdelle, että hänen ystävänsä laittoi ensin käden miehen eteen. Mies kuitenkin lähenteli toisen ja pian kolmannenkin kerran.

– Kolmannen kerran, kun kaverini laittoi käden tämän miehen eteen, niin tämä mies laittoi pikkurillin ja peukalon pystyyn ja loput sormet nyrkkiin, ja veti tätä kaveriani sormilla suoraan silmiin, Palsamäki kertoo ja kauhistelee, että jos kaveri ei olisi ehtinyt väliin, humalaiset suomalaismiehen sormet olisivat olleet hänen silmissään.

Välikohtauksen jälkeen Palsanmäki kertoo seurueen päässeen viimeinkin baariin sisälle, mutta mies oli sisällä, eikä edelleenkään hellittänyt. Palsanmäki sanoo kaverinsa ja suomalaismiehen tarttuneen toisiaan rytäkässä rinnuksista kiinni. Palsanmäen mukaan paikalla olleet ihmiset menivät tilanteeseen väliin, ja niin teki myös Palsanmäki itse.

Palsamäki kertoo lopulta ottaneensa miestä päästä kiinni, puristaneensa ja työntäneensä pois tilanteesta. Lopulta ravintolan omistaja puuttui tilanteeseen ja heitti miehen pihalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

10.8.2020 Sutkaus

9.8.2020 Sutkaus

Lupaavia löytöjä koronalääkkeeksi: "Olemme tunnistaneet muutamia lupaavia pareja"

8.8.2020 Sutkaus

7.8.2020 Sutkaus

6.8.2020 Sutkaus

5.8.2020 Sutkaus

4.8.2020 Sutkaus

3.8.2020 Sutkaus

2.8.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.