Idols-viisikko uppoutuu iskelmiin

Idols-viisikko versioi sunnuntaina illalla Suomi-iskelmiä. Poskiontelo- ja nielurisatulehduksesta kärsinyt Ilpo Kaikkonen tulkitsee illalla elokuvamusiikkia. Paha vaanii -kappale on tuttu Mies vailla menneisyyttä -elokuvasta.

Sairasteluista huolimatta mies odottaa sunnuntain esitystä luottavaisena.

- Laulu lähtee varmasti ihan hyvin. Nyt kun biisi on vähän matalampi, niin ei tarvitse lähteä kiljumaan ja kiekumaan, tukkoisuutta vielä loppuviikolla valitellut Ilpo sanoo ohjelman kotisivuilla.

Martti Saarinen laulaa finaalissa Kirkan Viimeiseen mieheen -kappalee ja Stina Girs on valinnut biisikseen Paula Koivuniemen Kun kuuntelen Tomppaa -kappaleen. Hennariikka Syvänne tunnelmoi Leif Wagerin Romanssi-kappaleen tahdissa ja Ali Elkharam ottaa haltuunsa takavuosien superhitin Lentäjän poika.

Vierailevana tuomarina illalla toimii Katri Helena. Hän myös nousee lavalle yhdessä Idols-kilpailijoiden kanssa.

- Toivon todella, että lauluvalinnat osuvat nappiin, jotta kunkin parhaat puolet pääsevät esiin. Sen jälkeen tarvitaan läsnäoloa ja persoonan peliin heittämistä, Katri Helena neuvoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Idolsin finaalikaksikko selviää illalla

Kaveri lupaa: Oikea nainen pehmittää Ilpon

Lotan tie Idolsissa päättyi

Idols-Fatima ikuisti laulukisan ihoonsa

IS: Idols-Lotta ja -Anna tuohtuivat ulkonäkökommenteista

Idols-Fatimalla rankka menneisyys

Uusimmat

Viihde

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Jenni Vartiaiselle vauva – "Hän on täällä terveenä ja täydellisenä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.