Janita kertoi luovuttamisestaan päiväkirjahuoneessa - katso kuva

Yksi kilpailija on BB-talossa taas vähemmän, kun Janita poistui talosta päiväkirjahuoneen kautta keskiviikkona. Nainen lähti talosta omasta tahdostaan.

Big Brotherin nettisivujen mukaan rankan juhlinnan seurauksista kärsinyt Janita tuli oma-aloitteisesti päiväkirjahuoneeseen ja ilmoitti haluavansa luovuttaa.

Tämän jälkeen Big Brother vielä varmensi tahtotilan kysymällä, haluaako nainen varmasti luovuttaa ja keskeyttää kilpailun. Vastaus oli myöntävä.

Juhlissa Janita oli suudellut Joukoa useampaan otteeseen. Nainen oli myös vihjaillut olevansa valmis enempäänkin. Toisaalta Janitaa vaivasi jatkuvasti se, mitä hänen kihlattunsa ajatteli hänen toimistaan talossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.