Putous-tähti pohtii: "Olinko ainoa, joka vielä suostui mukaan?"

Näyttelijä Jenni Kokander, 36, ilmestyy televisioon jälleen ensi lauantaina, jolloin alkaa suoran Putous-viihdeohjelman kahdeksas kausi. Kokander on kauden ainoa näyttelijä, jolla on aiempaa kokemusta ohjelmasta.

Miksei sinua pantu vaihtoon, Jenni Kokander?

– Vai olinko ainoa, joka vielä suostui mukaan? Kai se liittyy siihen, että olen viihtynyt hyvin formaatissa. Olen nauttinut Putouksen tekemisestä ja kokenut sen näyttelijänlaadulleni sopivaksi. Ehkä se näkyy myös ulosannissa, Kokander vastaa.

Kokander nousi Putouksen kautta tuntemattomuudesta suosioon vuonna 2014. Hänen mukaansa nopea menestys ei noussut päähän.

– Tuota pitäisi kysyä muilta, esimerkiksi aviomieheltäni. Omasta mielestäni ei tietysti noussut, mutta toki olen voinut vähän diivailla kotona.

Kun esiintyy televisiossa sadoilletuhansille katsojille, joutuu myös verkkokeskustelujen aiheeksi. Kokander kertoo yrittävänsä olla lukematta itseään koskevia kommentteja.

– Mutta olen niin utelias, että joskus on pakko vilkaista. On jännittävä ilmiö, että kun sadan hyvän kommentin joukossa on yksi paha, mieleen jää se yksi herjaus, eikä hyvillä ole enää merkitystä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.