Putous-tähti pohtii: "Olinko ainoa, joka vielä suostui mukaan?"

Näyttelijä Jenni Kokander, 36, ilmestyy televisioon jälleen ensi lauantaina, jolloin alkaa suoran Putous-viihdeohjelman kahdeksas kausi. Kokander on kauden ainoa näyttelijä, jolla on aiempaa kokemusta ohjelmasta.

Miksei sinua pantu vaihtoon, Jenni Kokander?

– Vai olinko ainoa, joka vielä suostui mukaan? Kai se liittyy siihen, että olen viihtynyt hyvin formaatissa. Olen nauttinut Putouksen tekemisestä ja kokenut sen näyttelijänlaadulleni sopivaksi. Ehkä se näkyy myös ulosannissa, Kokander vastaa.

Kokander nousi Putouksen kautta tuntemattomuudesta suosioon vuonna 2014. Hänen mukaansa nopea menestys ei noussut päähän.

– Tuota pitäisi kysyä muilta, esimerkiksi aviomieheltäni. Omasta mielestäni ei tietysti noussut, mutta toki olen voinut vähän diivailla kotona.

Kun esiintyy televisiossa sadoilletuhansille katsojille, joutuu myös verkkokeskustelujen aiheeksi. Kokander kertoo yrittävänsä olla lukematta itseään koskevia kommentteja.

– Mutta olen niin utelias, että joskus on pakko vilkaista. On jännittävä ilmiö, että kun sadan hyvän kommentin joukossa on yksi paha, mieleen jää se yksi herjaus, eikä hyvillä ole enää merkitystä.

Uusimmat

Viihde

27.5.2019 Sutkaus

26.5.2019 Sutkaus

25.5.2019 Sutkaus

24.5.2019 Sutkaus

Sonkajärven taidehirviö Antti Holma hyppää radion aamujuontajaksi: "Kuulijat saavat odottaa sekavuutta ja vihamielisyyttä"

23.5.2019 Sutkaus

22.5.2019 Toivanen

22.5.2019 Sutkaus

Savon tiistai on kaunis: Jo toinen kuopiolainen missifinaalissa –  tällä kertaa luomukisa

Savon Sanomien oma neito Sonja Länsivuori kisaa Suomen kauneimman kruunusta: Miss Suomi -semifinaaliin!

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.