Jippu putosi ensimmäisenä tanssikisasta

Laulaja Jippu ja hänen tanssiparinsa Juri Trosenko olivat ensimmäinen pari, joka putosi tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta.

MTV3:n järjestämän suositun kilpailun toisessa lähetyksessä sunnuntaina kisasta putoamistaan joutuivat jännäämään Jipun lisäksi putoamisvaarassa ollut kuopiolaispari, blueskitaristi Erja Lyytinen ja hänen parinsa tanssija Markku Hyvärinen.

Kuopiolaiskaksikon koreografia sai kiitosta ja Erja Lyytisen aloitustemppu, näyttävä kärrynpyörä, hätkäytti, mutta paikoin meno oli hieman jäykkää.

Lopulta putoaminen osui kuitenkin Jipulle, jonka jive Jailhouse Rockin tahtiin ei vakuuttanut äänestäjiä.

Myöskään tuomarit eivät vakuuttuneet parin esiintymisestä.

 – Jätä sievistely pois ja luota liikkeeseen, pitkänlinjan tanssija-koreografi Jorma Uotinen neuvoi Jipulle.

Toinen kuopiolainen tanssinopettaja Disa Kortelainen ja hänen parinsa kampaaja Antonio Flores selvisivät kevyesti jatkoon.

He saivat tuomareilta hyvät pisteet ja kehuja lentävästä quickstepistään, vaikka esitykseen osui tällä kertaa myös epätahtisuutta parin kesken.

Illan parhaat pisteet saivat näyttelijä Risto Kaskilahti ja tanssinopettaja Susa Matson jivellään, jossa oli huikeita nostoja ja vauhdikasta menoa koko esityksen ajan.

Uusimmat

Viihde

22.01.2019 Toivanen

22.01.2019 Sutkaus

21.01.2019 Sutkaus

20.01.2019 Sutkaus

The Sun: Spice Girls pyysi Saara Aaltoa mukaansa kiertueelle korvaamaan puuttuvaa laulajaa

19.01.2019 Toivanen

19.01.2019 Sutkaus

18.01.2019 Sutkaus

18.01.2019 Toivanen

Suomen paras tanssipaikka löytyy Kuopiosta – listalla muitakin suosikkiravintoloita Savosta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.