Joel Hallikainen puolustaa Tomi Metsäketoa: "Tässä viedään munat kaikilta miehiltä"

Viihdetaiteilija Joel Hallikainen puolustaa Facebookissa ahdistelusyytösten kohteena viime vuoden lopulla ollutta laulaja Tomi Metsäketoa. Hallikainen kirjoittaa, että häntä harmittaa toisinaan kohtuuton "kansankäräjöinti".

– Tomi ei ole ollut mistään syytteessä. Hän ei ole ollut oikeudessa mistään rikoksesta. Häneltä vietiin päärooli huippumusikaalissa, televisiokeikat ja kaikki muutkin keikat. On sopimatonta käyttäytyä sopimattomasti, mutta on kohtuutonta tuomita mies tällä tavalla. Tässä viedään munat kaikilta miehiltä. Meidän miesten tulisi kyllä nousta puolustamaan MYÖS omia oikeuksiamme. Ei naisia vastaan, mutta miesten ja kohtuuden puolesta, Hallikainen kirjoittaa.

Metsäkedon ympärillä käytiin viime syksynä vilkasta häirintäkeskustelua. Kohun vuoksi hänet poistettiin muun muassa MTV:n Tähdet tähdet -ohjelmasta. Metsäketo myönsi tuolloin, että hänen käyttäytymisessään on ollut toivomisen varaa.

– Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään. Samalla kuitenkin toivon suhteellisuudentajua erityisesti netissä käytävään keskusteluun, Metsäketo kertoi syksyllä.

– En sitä puolustele hetkeäkään, ja jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon, hän jatkoi.

Lue myös: Laulaja Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet tähdet -ohjelmassa
 

Metsäketo kertoi olevansa poikamies ja hakeneensa naisseuraa "turhankin kärkkäästi ja liian suurella yksipuolisella tahdonvoimalla". Syytösten vuoksi hän joutui syksyllä luopumaan myös roolistaan Mamma Mia -musikaalissa.

Metsäketo kertoi perjantaina Ilta-Sanomissa, että työt ovat olleet vähissä kohun jälkeen. Joel Hallikainen toivoo laulajalle ymmärrystä.

– Tomi - Älä lannistu. Olet pyytänyt anteeksi, ja opit kuten miehen tuleekin. Joka äijä on joskus törttöillyt. Opitaan virheistä. Naiset ovat timantteja, parasta elämässä - Miesten vapautusrintama on sun puolella, Hallikainen kirjoittaa Facebookissa.

 

Uusimmat

Viihde

The Sun: Spice Girls pyysi Saara Aaltoa mukaansa kiertueelle korvaamaan puuttuvaa laulajaa

19.01.2019 Toivanen

19.01.2019 Sutkaus

18.01.2019 Sutkaus

18.01.2019 Toivanen

Suomen paras tanssipaikka löytyy Kuopiosta – listalla muitakin suosikkiravintoloita Savosta

17.01.2019 Sutkaus

IL: Kristiina Komulainen alkoi opiskella poliisiksi

16.01.2019 Toivanen

16.01.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.