Juhannuksen finaalimuistot päätyivät polaroidille: "Jokainen varmasti ansaitsisi voittaa"

Polaroid-kamerasta kuuluu naksahdus ja hiljaista surinaa. Kesäiset sävyt alkavat erottua paperilta nopeasti, vaikkakin aluksi hailakoina.

Muisto jää varmasti jokaiselle Savon Sanomien Juhannusneito-finalistille kirkkaasti mieleen loppuiäksi ilman valokuvaakin. Juuri päähän lasketut kukkaseppeleet herättävät neitojen keskuudessa ihailevaa puheensorinaa.

– Viime vuonna oli erilaiset seppeleet, tietää neitoja tervehtimään tullut viime vuoden juhannusneito Noora Pursiainen kertoa hennon vaaleanpunaisilla kukilla koristeltu seppele päässään.

Yleisöä Leppävirralla Vesileppiksen juhannuksessa oli alkuillasta vielä maltillisesti. Terassille aurinkoisesta säästä nauttimaan tulleen Veli Montosen mukaan juhannusjuhlia on järjestetty Leppävirralla harvakseltaan. Juhannusneito-kilpailun finaali järjestettiin nyt paikkakunnalla ensimmäistä kertaa.

– Tässä olisi tarkoitus katsoa kaikki nämä toiminnot läpi, katsoa että kokko saadaan tuleen ja sitten on ilta vielä avoin, samassa pöydässä istuva Kai Luostarinen sanoo.

Jani Sjöman ja Janna Merenniemi olivat tulleet Leppävirralle Kuopiosta kaupunkia pakoon.

– Säät täällä on paljon paremmat kuin Kuopiossa, vaikka välimatkaa on vain 30 kilometriä. Fiilis on loistava, Sjöman sanoo.

Sjöman ja Merenniemi eivät ole juurikaan seuranneet juhannusneitokilpailua, mutta arvelevat finalistien olevan kaikkien tasaisen hyviä.

– Jokainen varmasti ansaitsisi voittaa kisan, Sjöman toteaa diplomaattisesti.

 

 

 

 

 

Korkeuksia uhmaavat Juhannusneidot löysivät näköisensä pakkasesta - katso kuvasarja finalistien seikkailusta

Uusimmat

Viihde

22.01.2019 Toivanen

22.01.2019 Sutkaus

21.01.2019 Sutkaus

20.01.2019 Sutkaus

The Sun: Spice Girls pyysi Saara Aaltoa mukaansa kiertueelle korvaamaan puuttuvaa laulajaa

19.01.2019 Toivanen

19.01.2019 Sutkaus

18.01.2019 Sutkaus

18.01.2019 Toivanen

Suomen paras tanssipaikka löytyy Kuopiosta – listalla muitakin suosikkiravintoloita Savosta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.