Juonittelijoilla kolahtaa omaan nilkkaan

Viime vuonna Big Brother -talossa lähes naissankariksi noussut kuopiossa asuva Petri Tiainen takoo tätä nykyä kovia pisteitä jääkiekon Kakkosdivisioonassa. Mies on yhä sinkku, kuten oli BB-talossakin.

- Sama meininki ei ole kuitenkaan jatkunut kuin BB-talossa, jossa minusta tuli ehkä vähän erilainen kuva kuin mitä olen. Tässä mennään sinkkuna ja työttömänä avoimin mielin elämässä eteenpäin, mies sanoo.

Tiaisen mielestä tämän vuoden Big Brother on mielenkiintoisempi kuin vuosi sitten, jolloin hän oli itse talossa 94 päivää ja sinnitteli lähes loppuun saakka.

- Kyllä ohjelma kiinnostaa edelleen, kun sitä voi nyt katsoa niin erilaisesta vinkkelistä. Ohjelma on mielenkiintoisempi salatehtävineen ja viikkotehtävineen kuin vuosi sitten.

- Toisaalta saattaa hämätä, kun katson yleensä vain tunnin päälähetyksen, jos ehdin sitäkään. Sohvalla makaamistahan se talossa olo pääsääntöisesti on, Tiainen muistuttaa.

Viimevuotiset kisaajat eivät ole nähneet toisiaan niin paljon kuin oli tarkoitus.

- Sen kyllä arvasin jo talossa, että ei sitä jälleennäkemistä niin paljon tule. Lähellekään kaikkia en ole nähnyt. Lähinnä Facebookissa pidämme yhteyttä, ja joidenkin kanssa soittelen enemmän.

Tämän vuoden kilpailussa saa juonia ja muun muassa keskustella nimeämisistä. Tästä Tiaisella on selkeä mielipide.

- Veikkaan että pahimmat juonittelijat kolauttelevat omille nilkoilleen, ja heille käy lopulta huonosti.

Pistepörssikakkonen

Tiainen pelaa jääkiekkoa KalPa Team -joukkueessa ja on koko Kakkosdivisioonaan pistepörssissä toinen. Hän on pelannut yhden ottelun monia muita vähemmän ja takonut silti kolmessa pelissä 12 tehopinnaa.

Tiainen valitteleekin, että pelaa puolikuntoisena, mutta silti täysillä.

- Sain tällin harjoituskaudella, ja olen menossa olkapään magneettikuvauksiin. Olen kuitenkin siinä kunnossa, että voin pelata joten kuten nytkin.

KalPa Teamilla on tavoitteena voittaa alkusarjansa ja päästä keväällä pelaamaan Suomi-sarjan karsintapelejä.

- Se on koko joukkueen yhteisesti sovittu tärkeä tavoite, Tiainen vakuuttaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Seiska: Salkkareiden kestotähti antaa häiden odottaa vielä 40 vuoden avoliiton jälkeen – kaipaa erityisesti yhtä sarjan hahmoa

17.10.2019 Sutkaus

16.10.2019 Sutkaus

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.