Justin Bieberille putkareissu juovuksissa kaahaamisesta

Poppari Justin Bieber,19, pääsi varhain aamulla Suomen aikaa Miamissa Floridassa vapaaksi putkasta, jonne hän oli joutunut epäiltynä rattijuopumuksesta, poliisin vastustamisesta ja ajokortitta ajosta.

Bieber otettiin kiinni eilen, kun hän kaahaili kadulla kilpaa Lamborghini-urheiluautollaan kaverinsa kanssa, joka poltti kumia punaisella Ferrarilla.

Poliisin mukaan Bieber oli silminnähden juovuksissa, solvasi poliiseja ja kieltäytyi aluksi nousemasta lainkaan autostaan.

Bieberin vapaa-ajan aktiviteetit ovat viime aikoina olleet varsin rapsakoita. Hän on muun muassa pommittanut naapurinsa taloa kananmunilla, tuhlannut kymmeniä tuhansia kerralla strippiklubilla ja maalannut graffitin hotellin seinään.

Vuonna 2009 maineeseen singahtanut Bieber on myynyt yli 12 miljoonaa levyä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.