Justin Timberlake otti selfien väärässä paikassa: sakot tai jopa vankeus uhkana

Yhdysvaltalainen laulaja Justin Timberlake julkaisi Instagram-tilillään selfien tilanteesta, kun hän oli antamassa ääntään ennakkoon presidentinvaaleissa. Timberlake matkusti Los Angelesista Tennesseehen äänestämään ja päätti ottaa selfien äänestyskopissa.

Kuvan julkaiseminen yli 37 miljoonalle Instagram-seuraajalle ei olisi kuitenkaan kannattanut. Tennesseen osavaltiossa on nimittäin valokuvien ja videoiden ottaminen kielletty äänestyskopeissa. Uusi laki tuli voimaan vuoden 2015 alusta lähtien. Myös puheluiden soittaminen äänestyskopeista on kielletty.

Rangaistuksena voi olla 50 dollarin sakko tai jopa kuukausi vankeutta. Timberlaken tapausta tutkittiin, mutta pian myös ilmoitettiin, että se ei johda seuraamuksiin.

Tennesseen osavaltion viranomaiset sanoivat, että tapaus oli hyvä muistutus laista. Se samalla ehkä myös kannustaa ihmisiä äänestysuurnille.

Tiedossa ei ole, ketä Justin Timberlake äänesti seuraavaksi Yhdysvaltain presidentiksi, mutta ainakin hänen vaimonsa, Jessica Biel on kertonut äänestävänsä Hillary Clintonia.

Lähteet:

The Guardian

Reuters

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

12.7.2019 Sutkaus

11.7.2019 Sutkaus

Näin jännittävästä taviksesta tuli sirkusammattilainen, vaikka klovnin piti tönäistä hänet väkisin lavalle

10.7.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.