K18-materiaalia löytyi aiemmin Disney-piirretystäkin

Ti-Ti Nalle -dvd-levyille päätyneen aikuisille tarkoitetun materiaalin tapauksella on edeltäjä suuressa maailmassa.

Disney-yhtiön animaatio Pelastuspartio Bernard ja Bianca (The Rescuers) sai ensi-iltansa vuonna 1977. Seikkailevista hiiristä kertova animaatio on koko perheen piirroselokuva – yhtä pienen pientä, kalliiksi tullutta yksityiskohtaa lukuunottamatta.

Kun Bernard ja Bianca julkaistiin vhs-videolla vuonna 1999, Walt Disney -yhtiö joutui kolme päivää myöhemmin ilmoittamaan vetävänsä takaisin 3,4 miljoonaa videonauhaa.

Miksi? Koska elokuvasta oli löydetty yläosaton nainen.

Tissit näkyvät eräässä kohtauksessa ikkunassa, jonka ohi hiiret viilettävät. Tarkkaan ottaen ne eivät katsoessa näy: tuhma kuva on mukana kahdessa ruudussa, elokuvan kulkiessa siis 24 kuvan sekuntinopeudella. Seksikuvan nähdäkseen videota piti pyörittää hidastettuna, kuva kerrallaan.

Disney-yhtiö kertoi lehdistölle, että aikuisviihdekuva oli piilotettu elokuvaan jo sen tuotantovaiheessa, yli 20 vuotta aiemmin. Kepponen vain paljastui vasta videokaudella.

Syyllinen ei ole ilmoittautunut julkisuuteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Erä Ti-Ti Nalle -dvd-levyjä sisältää K18-materiaalia

Uusimmat

Viihde

25.6.2019 Sutkaus

24.6.2019 Sutkaus

Muusikko Ida Paul: "Siilinjärvi-juureni ovat tärkeä osa musiikintekoa"

Sutkaus

Risto Räppääjän toinen äiti Tiina Nopola paljastaa, miten aikuinen pääsee hyppäämään lasten maailmaan

Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin, 12, tukka värjättiin porkkananpunaiseksi ja keväällä hänet lennätettiin Kuopiosta Helsinkiin harjoittelemaan – Tänä kesänä hän on Risto Räppääjä

19.6.2019 Sutkaus

18.6.2019 Sutkaus

17.6.2019 Sutkaus

16.6.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.