Kasvojesi muoto paljastaa persoonallisuutesi

Kasvojen muoto kertoo paljon ihmisestä, väittää asiantuntija Jean Haner Cosmopolitan-lehden haastattelussa. The Wisdom Of Your Face -nimisen kirjan kirjoittanut Haner paljastaa, että esimerkiksi Taylor Swiftillä olevat timantin muotoiset kasvot kertovat, että henkilö on yksityiskohtaisuuteen taipuva.

Haner huomauttaa, että vaikka kaikilla ihmisillä ei ole selvää kasvojen muotoa, monilla muoto on hyvin havaittavissa. Haner on jakanut kasvot seitsemään eri perusmuotoon. Tutkimus perustuu yli 3000 vuotta vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen.

 

Suorakulmion muotoiset kasvot

Hanerin mukaan näyttelijä Lucy Liulla on suorakulmion muotoiset kasvot. Hanerin mukaan tällaiset ihmiset arvostavat loogisuutta ja ovat hyviä ajattelijoita, mutta joskus he järkeilevät asioita jopa liikaa. He myös käyttävät paljon aikaa suunnitteluun eivätkä usein puhu tunteistaan. Sen sijaan tällaiset ihmiset kuntoilevat säännöllisesti: omissa ajatuksissa vellominen aiheuttaa jännitettä, jota on syytä purkaa urheilulla.

 

Pyöreät kasvot

Pyöreäkasvoisen ihmisen kasvot kertovat Hanerin mukaan, että kyseessä kiltti ja muut edelleen laittava ihminen. Huonona puolena muiden huomioimisessa on, että pyöreäkasvoinen ihminen jää usein omassa suhteessaan toissijaiseen asemaan.

 

Timantin muotoiset kasvot

Timantin muotoiset kasvot kertovat tarpeesta kontrolloida ja tehdä asiat omalla tavalla. Hanerin mukaan tällaiset ihmiset ovat myös hyvin yksityiskohtaisia työssään ja tuottavat laadukasta jälkeä. Huonona puolena nämä ihmiset kuten Taylor Swift voivat olla teräviä myös suustaan, jos jokin asia ei heitä miellytä.

 

Ovaalin muotoiset kasvot

Ovaalikasvoinen ihminen, esimerkiksi laulaja Beyonce, tietää aina juuri ne oikeat asiat, joita sanoa, jotta muut tuntevat olonsa mukavaksi. Huonona puolena pyrkimys muiden miellyttämiseen voi johtaa siihen, että he eivät huomaa mitään muuta.

 

Neliön muotoiset kasvot

Näyttelijä Mena Suvarilla on neliön muotoiset kasvot. Tällaiset ihmiset ovat usein todella yli-innokkaita suorittajia ja valmiita ottamaan vastaan isoja projekteja, jotka vaativat kestävyyttä.

 

Sydämen muotoiset kasvot

Sydämen muotoiset kasvot, sellaiset kuten näytteljä Reese Witherspoonilla, kertovat Hanerin mukaan sisäisestä vahvuudesta mutta myös itsepäisyydestä. Tällaiset suorituskeskeiset ihmiset voivat olla töykeitäkin tehdessään töitä. Sydämen muotoiset kasvot kertovat myös luovuudesta, joten monella esiintyjillä on tällaiset kasvot.

 

Kolmion muotoiset kasvot

Hanerin mukaan kolmion muotoiset kasvot viestivät halusta olla vallassa. Monesti tällaiset ihmiset kuten Kelly Osbourne ovat myös menestyksekkäitä, koska he tietävät, mitä tahtovat.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

16.10.2019 Sutkaus

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.