Kiinan pupu jäi saippuasarjakoukkuun

Kiinassa viettää kotieläimenä aikaansa vallan merkillinen pupu. Se on nimittäin hulluna television saippuasarjoihin, kertoo sanomalehti New York Post.

Pupu saa kuulemma kovemman luokan raivokohtauksia, jos kanavaa vaihdetaan kesken sen suosikkiohjelman. Pupu on jopa antanut käpäliensä puhua iskujen muodossa, jos joku onneton on erehtynyt vaihtamaan kanavaa.

Pupun suosikkisarja on korealainen Ms. Mermaid eli Neiti merenneito. Sen aikana ei ainakaan kannata yrittää vaihtaa ruutuun toista ohjelmaa.

- Jos tekee niin, pupu käy kimppuun tai ainakin repii yhden tyynyn riekaleiksi, pupun isäntäväkeen kuuluva Jiang Chunlei ihmettelee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.