Kiinteistökuningatar Kaisa suunnittelee tv-talomessuja

Kiinteistökuningatar Kaisa -realitysarjasta tunnettu kiinteistönvälittäjä Kaisa Liski käy neuvotteluja talomessujen järjestämisestä Pieksämäen Anolanrannan alueelle.

Ajatuksena on, että alueesta tehtäisiin televisio-ohjelma, jossa esiteltäisiin eri rakennusvaiheissa olevia taloja ja niiden tekemistä.

Ensimmäisiä messuja on suunniteltu vuodelle 2014, jolloin esittelyssä olisi noin viisitoista taloa.

–Ajatuksena on messuilla starttaava, mutta pitkäaikainen ja kokonaisvaltainen alueen rakentaminen. Jopa kolmea-neljää vuotta voitaisiin harkita, Kaisa Liski kertoo.

–Tuohan on upea rantapaikka Savon loistavimmalla alueella, hyvän liikenneväylän varrella. Alue sallii aika mittavaakin rakentamista, mutta ei vaadi mitään luksustaloja.

–Minulla on aika hyvin vakautuneita suhteita ja kumppanuuksia, ja sitä kautta voin tuoda rahoittajia ja rakentajia, jotka eivät välttämättä muuten osaisi olla Pieksämäestä kiinnostuneita.

Kotitilansa rannat asuinalueeksi kaavoittanut Arto Tenhunen vahvistaa neuvottelut. Alueella on kaikkiaan yli seitsemänkymmentä rakennuspaikkaa.

Anolanrannan alue sijaitsee Pieksäjärven rannalla neljän kilometrin Pieksämäen ydinkeskustasta Kuopion suuntaan. Rantakaava-alueen laajuus on 25 hehtaaria. Alueelle on tehty tiet ja kunnallistekniikka, mutta talorakentaminen on vielä alkuvaiheessa.

Aluetta on elävöitetty muun muassa rakentamalla jokia ja lammikoita. Vieressä sijaitsee golfkenttä. Anolanranta jakautuu tunnettujen kaimojensa mukaan Etelärantaan ja Pohjoisrantaan. Niiden edessä sijaitsee Seurasaari.

Kiinteistökuningatar Kaisaa on esitetty Liv-kanavalla. Kesän aikana Liski on kuvannut uutta sarjaa yhdessä stailisti Teuvo Lomanin kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

11.8.2020 Fingerpori

10.8.2020 Sutkaus

9.8.2020 Sutkaus

Lupaavia löytöjä koronalääkkeeksi: "Olemme tunnistaneet muutamia lupaavia pareja"

8.8.2020 Sutkaus

7.8.2020 Sutkaus

6.8.2020 Sutkaus

5.8.2020 Sutkaus

4.8.2020 Sutkaus

3.8.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.