Kiusatusta kasvoi euroviisuvoittaja

Uusimman sulan viisuhattuunsa Ruotsi sai toukokuussa Bakussa, kun Loreen lauloi maalle jälleen kerran yhden viisuvoiton. Sen hän vei kappaleella Euphoria. Loreen esiintyi eilen Helsingissä Elämä lapselle -konsertissa.

Viisuvoitto on tuonut laulajalle runsaasti työtilaisuuksia. Marokkolaistaustaisella Loreenilla ei kuitenkaan aina ole ollut kotimaassaan yhtä helppoa.

- Minua kiusattiin koulussa. Lapsilla on tapana pelätä kaikkea erilaista, ja minä näytin erilaiselta kuin muut ruotsalaislapset.

- Ruotsissa on kuitenkin näissä asioissa menty huomattavasti parempaan suuntaan minun lapsuusaikoihini verrattuna, 28-vuotias Loreen kehuu.

Milloin on, milloin ei. Eräs maahanmuuttovastaisten ruotsidemokraattien hahmo ei ollut ollenkaan hyvillään Loreenin viisuvoitosta. Hän julisti, että Loreen ei ole riittävän ruotsalainen ruotsalaiseksi euroviisuvoittajaksi.

- Hänen kannanottonsa oli parasta mitä saattoi tapahtua, Loreen posauttaa.

- Sen jälkeen kyseinen henkilö sai osakseen runsaasti kritiikkiä. Kritiikin määrästä näki, että ruotsidemokraatit eivät todellakaan edusta yleistä mielipidettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

13.8.2020 Sutkaus

12.8.2020 Sutkaus

”Lähetyssaarnaaja” taivaalla – Pasi Pirttikoski hyppää ennätyksiä ja levittää kupukuviohyppäämisen saloja

13.8.2020 Fingerpori

12.8.2020 Fingerpori

11.8.2020 Sutkaus

11.8.2020 Fingerpori

10.8.2020 Sutkaus

9.8.2020 Sutkaus

Lupaavia löytöjä koronalääkkeeksi: "Olemme tunnistaneet muutamia lupaavia pareja"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.