Kiusatusta kasvoi euroviisuvoittaja

Uusimman sulan viisuhattuunsa Ruotsi sai toukokuussa Bakussa, kun Loreen lauloi maalle jälleen kerran yhden viisuvoiton. Sen hän vei kappaleella Euphoria. Loreen esiintyi eilen Helsingissä Elämä lapselle -konsertissa.

Viisuvoitto on tuonut laulajalle runsaasti työtilaisuuksia. Marokkolaistaustaisella Loreenilla ei kuitenkaan aina ole ollut kotimaassaan yhtä helppoa.

- Minua kiusattiin koulussa. Lapsilla on tapana pelätä kaikkea erilaista, ja minä näytin erilaiselta kuin muut ruotsalaislapset.

- Ruotsissa on kuitenkin näissä asioissa menty huomattavasti parempaan suuntaan minun lapsuusaikoihini verrattuna, 28-vuotias Loreen kehuu.

Milloin on, milloin ei. Eräs maahanmuuttovastaisten ruotsidemokraattien hahmo ei ollut ollenkaan hyvillään Loreenin viisuvoitosta. Hän julisti, että Loreen ei ole riittävän ruotsalainen ruotsalaiseksi euroviisuvoittajaksi.

- Hänen kannanottonsa oli parasta mitä saattoi tapahtua, Loreen posauttaa.

- Sen jälkeen kyseinen henkilö sai osakseen runsaasti kritiikkiä. Kritiikin määrästä näki, että ruotsidemokraatit eivät todellakaan edusta yleistä mielipidettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Seiska: Salkkareiden kestotähti antaa häiden odottaa vielä 40 vuoden avoliiton jälkeen – kaipaa erityisesti yhtä sarjan hahmoa

17.10.2019 Sutkaus

16.10.2019 Sutkaus

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.