Kuopiolainen Silmu Ståhlberg sai uuden Risto Räppääjä -elokuvan pääroolin

Kuopiolainen Silmu Ståhlberg, 11, on valittu uuden Risto Räppääjä -elokuvan nimirooliin. Nelli Nuudelipäänä nähdään Lumi Kallio, ja muissa rooleissa ovat muun muassa Jenni Kokander, Timo Lavikainen ja Pamela Tola.

Ståhlberg kertoo päässeensä elokuvaan koekuvausten kautta.

– Sain parilta tutulta tietoa, että tällaiseen elokuvaan kannattaisi pyrkiä. Onhan tämä aika ihmeellistä, että pääsin pääosaan, kesken elokuvan lauluharjoitusten puhelimella tavoitettu Ståhlberg sanoo.

Sinikka ja Tiina Nopolan käsikirjoittaman ja Markus Lehmusruusun ohjaaman Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan kuvaukset alkavat pääkaupunkiseudulla kesäkuun 11. päivä, ja ne jatkuvat heinä-elokuun vaihteeseen.

Ståhlberg on mukana myös tulevassa Juice-elokuvassa, jossa hän esittää nuorta Juice Leskistä.

– Juice-elokuvan kuvaukset loppuvat osaltani juuri ennen Risto Räppääjä -elokuvan kuvauksia. Uskon kuitenkin, että pääsen helposti roolista toiseen.

Risto Räppääjä on Ståhlbergille tuttu aikaisemmista elokuvista ja kirjoista.

– Parasta hahmossa on hauskuus.

Uuden Risto Räppääjä -elokuvan musiikit ovat tuttuun tapaan Iiro Rantalan käsialaa. Ståhlberg ja muut näyttelijät ovat jo harjoittelemassa lauluja sekä koreografioita.

– Treenejä tulee vielä paljon. Tässä on paljon laulettavaa, Ståhlberg kertoo.

Elokuvan tiedotteessa Sinikka ja Tiina Nopola kertovat elokuvan taustoista seuraavasti:

– Olemme iloisia, että seitsemäs Risto Räppääjä -elokuva saa ensi-iltansa helmikuussa 2019. Teimme elokuvan käsikirjoituksen romaanimme Risto Räppääjä ja pullistelija (2016) pohjalta, mutta tarina on saanut lisää kierteitä ja jännitteitä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

25.6.2019 Sutkaus

24.6.2019 Sutkaus

Muusikko Ida Paul: "Siilinjärvi-juureni ovat tärkeä osa musiikintekoa"

Sutkaus

Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin, 12, tukka värjättiin porkkananpunaiseksi ja keväällä hänet lennätettiin Kuopiosta Helsinkiin harjoittelemaan – Tänä kesänä hän on Risto Räppääjä

Risto Räppääjän toinen äiti Tiina Nopola paljastaa, miten aikuinen pääsee hyppäämään lasten maailmaan

19.6.2019 Sutkaus

18.6.2019 Sutkaus

17.6.2019 Sutkaus

16.6.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.