Kuopiolainen uskalsi lähteä tanssimaan peppua pieneksi

Kuopiolainen Harri Kokkonen tiesi heti ensi silmäyksellä, että hän haluaa mukaan televisiosarjaan. Ruudussa pyörinyt ohjelma oli yhdysvaltalainen Dance Your Ass Off, eli Tanssi peppu pieneksi.

Tosi-tv-ohjelmassa osallistujat kisaavat niin tanssissa kuin painonpudotuksessa. Tuomariston pisteiden ja vähentyneen painon perusteella yksi osallistuja tiputetaan aina pois leikistä, kunnes voittaja on jäljellä.

Kun Fox-kanava ilmoitti viime keväänä etsivänsä suomalaiseen versioon kilpailijoita, Kokkonen ei epäröinyt.

–Se iski kuin nyrkki silmään. Minulla on jonkinlainen tanssitaito ja reilu ylipaino, Tallinnasta sarjan kuvauksista tavoitettu Kokkonen kertoo.

Televisioformaattiin kuuluu, että kamerat seuraavat joka puolelle. Kokkonen kertoo, että kuvaajiin tottuu nopeasti. Tallinnassa päivät täyttyvät treenaamisesta. Parin tunnin tanssiharjoitusten lisäksi päivän ohjelmaan kuuluu kuntosalia, uimista ja lenkkeilyä.

Iltapäivälehdissä kerrottiin jo ennakkoon, kuinka Anu Saagimin johtama tuomaristo itkettää kilpailijoita. Kokkosen mukaan tuomarilinja on ollut asiallinen.

–Asiasta puhutaan, ja ohjelmaahan tässä tehdään. Itse en ainakaan loukkaannu sanomisista.

Onko Kokkonen miettinyt televisio-ohjelman tuomaa julkisuutta?

–En usko, että tästä hirveästi julkisuutta tulee. Ja äkkiähän se on ohitse, näitä tosi-tv-ohjelmia on kuitenkin paljon.

Kilpailun kulku

Laihdutusta ja tanssia

Tanssi peppu pieneksi (Dance Your Ass Off) on NBCUniversalin kansainvälinen formaatti, joka yhdistää perinteisen laihdutusohjelman ja tanssikilpailun.

Yhdeksän kilpailijan tanssisuorituksia tuomaroivat Anu Saagim, koreografi Osku Heiskanen ja Hunks-tanssijana tunnettu Niko Nousiainen. Tanssin lisäksi kilpailijat saavat pisteitä viikkopunnituksissa sen mukaan, miten paino on pudonnut. Sarjan juontajana toimii Lola Wallinkoski.

”Etsimme ohjelmaan hyviä persoonia, joilla on kova motivaatio laihtua ja tarina, miksi elämänmuutos on tärkeää”, kertoo ohjelman tuottaja Anna Hallenberg.

Tanssi peppusi pieneksi -ohjelma alkaa Foxilla 18.9.

Lue aiheesta lisää sunnuntain Savon Sanomista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

5.7.2020 Sutkaus

4.7.2020 Sutkaus

3.7.2020 Sutkaus

2.7.2020 Sutkaus

1.7.2020 Sutkaus

30.6.2020 Sutkaus

29.6.2020 Sutkaus

28.6.2020 Sutkaus

27.6.2020 Sutkaus

26.6.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.