Kuopiolaislähtöinen huipputuottaja Idols-tuomariksi – mukana myös Antti Tuisku ja Erin

Kuopiolaislähtöinen tuottaja–säveltäjä Jurek Reunamäki tuomaroi syksyllä alkavassa Idols-ohjelmassa. Reunamäen kanssa tuomareina toimivat laulajat Antti Tuisku ja Erin.

Muun muassa Antti Tuiskulle, Johanna Kurkelalle ja Jenni Vartiaiselle säveltänyt ja tuottanut Reunamäki ottaa nyt ensimmäisen askeleensa televisiomaailmaan.

– En ole julkisessa roolissa, niin voin ehkä vähän vapaammin, jopa suoremmin, puhua näille tuleville Idols-kokelaille ammattiryhmän edustajana, Reunamäki sanoo ohjelman videolla.

– Artisteja voi tulla ihan mistä vain. Kaikille on oma tilansa. Jos on oma juttu, niin kyllä se esille pääsee. Tällainen ohjelma voi olla ihan hyvin se väylä.

Tuomaristossa toimivan Antti Tuiskun oma musiikkiura alkoi Idolsista vuonna 2003. Nyt hän istuu koelauluissa tuomaripöydän toisella puolella.

– Lähden mukaan tosi suurella innolla. Minun itsenikin on ollut vähän vaikea pitää tätä tietoa salassa, koska on niin vahvasti sellainen fiilis, että ympyrä sulkeutuu. En hirveän pitkään miettinyt, kun sanoin, että haluan olla mukana, Tuisku kertoo ohjelman tiedotteessa.

– Tiedän, mitä on olla koelaulutilanteessa ja millainen koko prosessi on kilpailijan näkökulmasta. Nyt pääsen etsimään sitä Suomen seuraavaa kovinta pop-tähteä. Onhan tämä minulle ihan mieletön tsäänssi.

Idolsin koelaulut alkavat toukokuussa Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa. Laulajahaku alkaa nyt ja mukaan voivat hakea kaikki 16–30-vuotiaat laulajalupaukset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.