Kuume kaatoi Antti Tuiskun jälleen petipotilaaksi - kaksi keikkaa peruttu

Perjantai-iltana Rockcockissa esiintynyt Antti Tuisku perui kaksi lauantain keikkaa sairastumisen takia.

– Valitettavasti joudun aloittamaan tämän päivän ikävillä uutisilla; En ole siinä kunnossa, että kykenisin nousemaan tänään lavalle Valkeakoskella ja Kotkassa. Oloni on ottanut yön aikana niin paljon takapakkia, että kuume on noussut tosi korkeeksi lääkkeistä huolimatta. Myös kurkussa orastanut infektio on pahentunut niin, että en pysty kunnolla puhumaan saatikka laulamaan, laulaja kirjoittaa Instagram-tilillään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Valitettavasti joudun aloittamaan tämän päivän ikävillä uutisilla; En ole siinä kunnossa, että kykenisin nousemaan tänään lavalle Valkeakoskella ja Kotkassa. Oloni on ottanut yön aikana niin paljon takapakkia, että kuume on noussut tosi korkeeksi lääkkeistä huolimatta. Myös kurkussa orastanut infektio on pahentunut niin, että en pysty kunnolla puhumaan saatikka laulamaan. Kuten varmasti ymmärrätte, täällä on erittäin paha mieli, enkä olisi koskaan halunnut, että tässä käy näin. Haluan kiittää teitä tsemppiviesteistä ja ajatuksista liittyen mun sairasteluun ja lavalle nousemiseen välillä vähän puolikuntoisenakin. Moni on ollut huolissaan ja siksi haluan kertoa, että olen nämä keikkapäivät ollut tiiviisti yhteydessä kahteen eri lääkäriin. Eilen aamulla hakeuduin Seinäjoella myös sairaalaan. Olen raportoinut heille muutokset liittyen kuumeeseen ja muuhun sairasteluun; he yhdessä minun kanssani olivat sitä mieltä, että pystyn nousemaan perjantaina Kuopiossa lavalle mikäli kuume on tarpeeksi alhainen. Kaiken keskellä en ole muuta itse tehnytkään kun kuunnellut omaa kroppaani. On totta, että laitan välillä itseni turhankin koville; oon ollut sellainen pienestä asti. Kaikessa kuitenkin päällimmäisenä säilyy rehellisyys teitä faneja ja mua itseäni kohtaan; en nouse lavalle mikäli tilanne on se, että olen liian huonossa kunnossa. Oli tiedossa, että olo voi huonontua; se olisi yhtä hyvin voinut kääntyä parempaan. Nyt valitettavasti näin. Uskon tässä asiassa enemmän lääkäreihin kuin itsepäiseen itseeni; raja tulee jossain kohtaa vastaan ja terveydellä ei saa leikkiä. Nyt tämä peto lepää. Kiitos ymmärryksestä ja myötäelämisestä. Se merkkaa mulle maailman eniten. #petokesä16 #petoeioleirti #sairaana #valkeakoski #kotka

Kuva, jonka En Kommentoi-albumi julkaistu! (@antti_tuisku) julkaisi

Useat henkilöt toivoivat miehen lepäävän, kun hän latasi Instagramiin torstaina kuvan, jossa kuumemittari näytti 38,6 astetta.

– Moni on ollut huolissaan ja siksi haluan kertoa, että olen nämä keikkapäivät ollut tiiviisti yhteydessä kahteen eri lääkäriin. Eilen aamulla hakeuduin Seinäjoella myös sairaalaan. Olen raportoinut heille muutokset liittyen kuumeeseen ja muuhun sairasteluun. He yhdessä minun kanssani olivat sitä mieltä, että pystyn nousemaan perjantaina Kuopiossa lavalle mikäli kuume on tarpeeksi alhainen. Kaiken keskellä en ole muuta itse tehnytkään kun kuunnellut omaa kroppaani, Tuisku kommentoi Instagramissa.

Laulaja perui Kuopion viinijuhlien keikkansa viime hetkellä sairastumisen takia.

Syy festivaalien kestosuosikin sairasteluun selvisi

Antti Tuiskun kuumeilu herätti taas huolta - esiintyy kuitenkin Rockcockissa

Antti Tuisku perui viinijuhla-keikan - "Ensin ajattelin, että voi ei"

Uusimmat

Viihde

19.9.2018 Sutkaus

18.9.2018 Sutkaus

17.9.2018 Sutkaus

Anu, 29, tubettaa harvinaisesta aiheesta: "Tuon esille pappilifestylea"

16.9.2018 Sutkaus

Savon Sanomien entinen Juhannusneito lauloi jatkoon Idolsissa

Danny lausui ratkaisevat sanat

15.9.2018 Sutkaus

14.9.2018 Sutkaus

Palkittu Uutisvuoto tekee paluun MTV3:lla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.