Latteus on parempi kuin käsi tissillä

Mies kysyy naiselta: ”Lähetkö tanssimaan?” Nainen kääntää katseensa kysyjää kohti, ja samalla miehen käsi livahtaa naisen selän takaa tämän vasemmalle tissille.

Tapaus numero kaksi: Mies kysyy naiselta: ”Otatko jotain juotavaa?” Nainen vastaa: ”En mä kiitos enää.” Lopputulos: Mies käy hakemassa naiselle täyden lasin punaviiniä.

Tapaus numero kolme: Kello 21 lauantai-iltana. Kaksi naista juttelee baarissa keskenään. Mies saapuu juttusille ja kysyy vähän ajan päästä: ”Lähdetäänkö jatkoille?”

Nämä ovat esimerkkejä elävästä elämästä Savossa. Ja kyllä, se käsi oli minun tissilläni. Ei tosin kauaa.

 

Loppuun asti hiottua iskurepliikkiä tärkeämpää on tilanne- ja tyylitaju. Paikkaus onnistuu aika paljon helpommin lausutun latteuden kuin tökerön törttöilyn jälkeen.

Jos vastapuoli sanoo ei, niin se on sitten ei. Se ei tarkoita sitä, että esitetään vaikeasti tavoiteltavaa.

Jatkoille ei ehkä kannata kysyä vielä silloin, kun ilta on vasta aluillaan. Ja ne kädet on hyvä pitää omalla puolellaan. Kyllä sen tietää, kun lupa läheisempään kontaktiin on hankittu. Pätee niin naisiin kuin miehiin.

Yritin kaivella muistisopukoistani kohdalle sattuneita nasevia one-linereita, mutta en saanut yhtäkään mieleeni. Ehkä se kertoo siitä, että teot jäävät paremmin mieleen kuin sanat – niin hyvässä kuin pahassa.

Murteesta en tiedä, mutta kyllä savolaismies osaa seksikäskin olla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

”Lähetyssaarnaaja” taivaalla – Pasi Pirttikoski hyppää ennätyksiä ja levittää kupukuviohyppäämisen saloja

11.8.2020 Sutkaus

11.8.2020 Fingerpori

10.8.2020 Sutkaus

9.8.2020 Sutkaus

Lupaavia löytöjä koronalääkkeeksi: "Olemme tunnistaneet muutamia lupaavia pareja"

8.8.2020 Sutkaus

7.8.2020 Sutkaus

6.8.2020 Sutkaus

5.8.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.