Liikennettä häirinnyt kissa pääsi veljensä luo

Poliisi pysäytti kesäkuussa liikenteen joen ylittävällä sillalla Etelä-Carolinassa. Syynä oli sillalla hortoillut ja poukkoilut kissa, joka poliisien piti saada napattua talteen, kertoo nettisivusto postandcourier.com.

Poliisit toimittivat seitsemän viikon ikään ehtineen kissan eläinsuojeluyhdistyksen hoiviin. Samalla tiedotusvälineet toitottivat uutista liikennettä häirinneestä kissasta.

Uutisen kuuli myös Nathan Peeples. Hän kertoi eläinsuojeluyhdistykselle napanneensa samalta sillalta aiemmin samana päivänä talteen kissanpennun ja vieneensä sen kotiinsa.

Samaan kotiin on nyt toimitettu myös liikennettä häirinnyt oranssivalkoinen tyttökissa Wando. Paikalla jo valmiina ollut mustavalkoinen Frosty-poika on mitä ilmeisimmin Wandon veli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.