Marko Kilven Kuolematon siirtymässä myös elokuvaksi

Marko Kilven syyskuussa julkaistava Kuolematon-romaani siirtyy myös kuvaruutuihin. Kilpi ja helsinkiläinen Kinotar Oy -tuotantoyhtiö allekirjoittavat sopimuksen kirjan elokuvaoikeuksista lauantaina Kuopion Matkuksessa.

Kinotar-yhtiön tuottaja Rimbo Salomaa kertoo, että kirjasta on tarkoitus tehdä joko elokuva tai televisiosarja.

–Kyseessä on loistava tarina, joka soveltuu kumpaankin formaattiin. Asia selviää, kun saamme rahoituksen sovittua.

Salomaan mukaan sopimuksia ei ole tehty vielä näyttelijöiden tai ohjaajan kanssa, mutta hän uskoo, että tuotannossa on edellisestä 8 pallo -elokuvasta tuttuja ihmisiä niin kameran edessä kuin takanakin.

–On vaikea ajatella jatkoa ilman Mikko Leppilampea ja Pirkka-Pekka Peteliusta, he tekivät niin hienoa työtä edellisessä elokuvassa. Puheita asiasta on jo käyty.

Elokuvan aikatauluja Salomaa ei osaa sanoa. Parhaillaan Kinotar on tekemässä Anna-Leena Härkösen romaaniin perustuvaa Ei kiitos -elokuvaa.

Edellistä 8 palloa kuvattiin osittain Kuopiossa. Salomaan mukaan Savon sydäntä on mahdotonta ohittaa tässäkään tuotannossa.

–Kirjan tapahtumat keskittyvät Kuopioon. Katsotaan nyt, miten saamme motivoitua esimerkiksi kuopiolaisia mukaan tuotantoon.

Marko Kilpi on tyytyväinen siihen, että uusi tarina näkyy mahdollisesti myös valkokankaalla.

–Edelleen kun näen 8 pallon julisteita jossakin, sisällä läikähtää hyvä tunne.

Marko Kilven Kuolematon-kirja julkaistaan ennakkoon Kuopion Matkus Shopping Centerillä lauantaina 21.9. Paikalla Kilpeä haastattelee näyttelijä Virpi Rautsiala.

Uusimmat

Viihde

17.01.2019 Sutkaus

IL: Kristiina Komulainen alkoi opiskella poliisiksi

16.01.2019 Toivanen

16.01.2019 Sutkaus

15.01.2019 Sutkaus

15.01.2019 Toivanen

14.01.2019 Sutkaus

13.01.2019 Sutkaus

Kun nahkapukunainen rimpauttaa, vastaaja kavahtaa – This is Jones, Mrs Jones

12.01.2019 Toivanen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.