Monarkia saa jatkoa – prinssi Harry ja herttuatar Meghan odottavat lasta

Britannian prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan odottavat lasta, Kensingtonin palatsin kuninkaallisesta residenssistä kerrotaan. Jo hetken velloneet raskaushuhut saivat nyt virallisen vahvistuksen.

– Heidän kuninkaalliset korkeutensa arvostavat tukea, jota ovat saaneet toukokuisten häidensä jälkeen ihmisiltä ympäri maailmaa, ja ovat iloisia voidessaan jakaa nämä iloiset uutiset julkisuuteen, julkaistussa tiedotteessa sanotaan.

Kuningasperheen tuoreen jäsenen kerrotaan syntyvän ensi keväänä, mutta tarkkaa laskettua aikaa ei ole kerrottu.

Vauvahuhut nousivat jälleen julkisuuteen viime perjantaina, kun herttuatar ei riisunut peittävää takkiaan edes kirkossa prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häissä.

Muun muassa BBC:n mukaan Harry ja Meghan saapuivat tänään Australian Sydneyyn aloittaakseen huomenna alkavan virallisen vierailukiertueen, joka kestää 16 päivää. He käyvät myös Fidzhillä, Tongalla ja Uudessa-Seelannissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Jenni Vartiaiselle vauva – "Hän on täällä terveenä ja täydellisenä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.