Monty Pythonin outo maailma nyt kirjassa

Tv-ruudusta ja valkokankaalta tutun Monty Python -ryhmän komiikan taustoihin voi nyt perehtyä kirjassa. Huumoritiimi kirjoitti itsestään Bob McCaben avustuksella teoksen nimeltä Monty Pythonin maailma (Like).

Merkillisen huumorin poppoo sai alkunsa vuonna 1969, kun kuusi kaveria ryhtyi tekemään tv-ohjelmaa Britanniassa. Show kertoi häikäilemättömästä, epäluotettavasta teatteriagentista nimeltä Monty Python.

Monty Pythonin lentävä sirkus mullisti tv-komedian ja nosti tekijänsä uuden ajan komiikan sankareiksi. Myöhemmin ryhmän ideat kukkivat myös elokuvissa.

Monty Pythonista ei voi sen jäsenten mukaan erota. Niinpä jo edesmennyt Python-jäsen Grahan Chapman esittää hänkin kirjassa näkemyksensä haudan takaa, lainauksina aiemmin tehdyistä haastatteluista.

Viime vuosina Python-miehistä ovat olleet eniten esillä muissa yhteyksissä Michael Palin ja John Cleese.

Kustantamo Like muistuttaa, että Monty Pythonin vaikutus on nähtävissä kaiken maailman komediassa aina South Parkista Studio Julmahuviin ja Alivaltiosihteeriin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

18.7.2019 Sutkaus

17.7.2019 Sutkaus

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

12.7.2019 Sutkaus

11.7.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.