Monty Pythonin outo maailma nyt kirjassa

Tv-ruudusta ja valkokankaalta tutun Monty Python -ryhmän komiikan taustoihin voi nyt perehtyä kirjassa. Huumoritiimi kirjoitti itsestään Bob McCaben avustuksella teoksen nimeltä Monty Pythonin maailma (Like).

Merkillisen huumorin poppoo sai alkunsa vuonna 1969, kun kuusi kaveria ryhtyi tekemään tv-ohjelmaa Britanniassa. Show kertoi häikäilemättömästä, epäluotettavasta teatteriagentista nimeltä Monty Python.

Monty Pythonin lentävä sirkus mullisti tv-komedian ja nosti tekijänsä uuden ajan komiikan sankareiksi. Myöhemmin ryhmän ideat kukkivat myös elokuvissa.

Monty Pythonista ei voi sen jäsenten mukaan erota. Niinpä jo edesmennyt Python-jäsen Grahan Chapman esittää hänkin kirjassa näkemyksensä haudan takaa, lainauksina aiemmin tehdyistä haastatteluista.

Viime vuosina Python-miehistä ovat olleet eniten esillä muissa yhteyksissä Michael Palin ja John Cleese.

Kustantamo Like muistuttaa, että Monty Pythonin vaikutus on nähtävissä kaiken maailman komediassa aina South Parkista Studio Julmahuviin ja Alivaltiosihteeriin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

23.10.2019 Sutkaus

22.10.2019 Sutkaus

Suomalaisen Jonin eroottiset piirustukset naisista pääsivät Lontoon huippunäyttelyyn

21.10.2019 Sutkaus

Iisalmen ihme Miska Kajanus, kerro ihmeessä, mihin ihminen tarvitsee kauhuleffoja?

20.10.2019 Sutkaus

19.10.2019 Sutkaus

Karita Tykkä uudessa kirjassaan: ambulanssi kiidätti 140 km/h Mannerheimintietä pitkin sairaalaan – oli 3 päivää tajuttomana

29.8.2019 Sutkaus

18.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.