"Musiikin juhla ja uskonnollinen kokemus"

Osin musiikillinen juhla, osin uskonnollinen kokemus. Näin kuvaili Washington Post Michael Jacksonin muistotilaisuutta tänään.

Los Angeles Times puolestaan siteerasi tilaisuuden tuottajaa Ken Ehrlichiä, jonka mukaan tapahtuma mukaili afroamerikkalaisten kirkkojen muistotilaisuuksia. Seremonia muodostui musiikkiesityksistä, tunteellisista puheista ja koskettavista hiljaisista hetkistä.

Muistotilaisuudessa esiintyivät muun muassa Mariah Carey, Lionel Richie ja Stevie Wonder. Myös Jacksonin 11-vuotias tytär Paris piti pienen puheen.

- Isä oli paras isä, jota voi kuvitella. Halusin vain sanoa, että rakastan häntä paljon, tyttö sanoi puhjeten kyyneliin.

Toisin kuin etukäteen pelättiin, tilaisuus ei aiheuttanut kaaosta Los Angelesissa. Poliisi oli valmistautunut siihen, että pääsyliputtomat fanit tungeksisivat Staples Center -areenan ulkopuolella.

- Ei pidätyksiä, ei liikenneonnettomuuksia, ei mitään ongelmia muistuttavaakaan, sanoi apulaispoliisipäällikkö Earl Paysinger Los Angeles Timesissa.

Eilen kello 20 Suomen-aikaa alkanutta muistotilaisuutta seurattiin ympäri maailmaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.