"Musiikin juhla ja uskonnollinen kokemus"

Osin musiikillinen juhla, osin uskonnollinen kokemus. Näin kuvaili Washington Post Michael Jacksonin muistotilaisuutta tänään.

Los Angeles Times puolestaan siteerasi tilaisuuden tuottajaa Ken Ehrlichiä, jonka mukaan tapahtuma mukaili afroamerikkalaisten kirkkojen muistotilaisuuksia. Seremonia muodostui musiikkiesityksistä, tunteellisista puheista ja koskettavista hiljaisista hetkistä.

Muistotilaisuudessa esiintyivät muun muassa Mariah Carey, Lionel Richie ja Stevie Wonder. Myös Jacksonin 11-vuotias tytär Paris piti pienen puheen.

- Isä oli paras isä, jota voi kuvitella. Halusin vain sanoa, että rakastan häntä paljon, tyttö sanoi puhjeten kyyneliin.

Toisin kuin etukäteen pelättiin, tilaisuus ei aiheuttanut kaaosta Los Angelesissa. Poliisi oli valmistautunut siihen, että pääsyliputtomat fanit tungeksisivat Staples Center -areenan ulkopuolella.

- Ei pidätyksiä, ei liikenneonnettomuuksia, ei mitään ongelmia muistuttavaakaan, sanoi apulaispoliisipäällikkö Earl Paysinger Los Angeles Timesissa.

Eilen kello 20 Suomen-aikaa alkanutta muistotilaisuutta seurattiin ympäri maailmaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

9.7.2020 Sutkaus

8.7.2020 Sutkaus

7.7.2020 Sutkaus

Yle: Suosittu Temptation Island Suomi -sarja kuvataan heinäkuussa Thaimaan sijasta Kainuussa

6.7.2020 Sutkaus

5.7.2020 Sutkaus

4.7.2020 Sutkaus

3.7.2020 Sutkaus

2.7.2020 Sutkaus

1.7.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.