Näin nettosin Elvis Presleyn kuolemalla

Moni taho ympäri maailman tekee tällä hetkellä hyvää tiliä Michael Jacksonin kuolemalla. Myös Elvis Presleyn kuolemasta on moni ehtinyt kääriä mukavat siivut.

Sanomalehti Belfast Telegraphin kolumnisti Frances Burscough kertoo, kuinka hän elokuussa 1977 nettosi Elviksen kuolemalla.

- Olin 13-vuotias. Tehtäväni oli vahtia erään leirintäalueen porttia. Veloitin kymmenen penniä portin avaamisesta autolle, toisen kymmenen penniä sen sulkemisesta auton mentyä.

Eräänä iltapäivänä Burscough kuuli radiosta Elvis Presleyn kuolemasta kertovan uutisen. Hän tajusi heti hyvän sauman lisätienestiin.

- Porttimaksu, juu. Ja sen päälle kerron teille pikkumaksusta jymyuutisen. Hyvä on: Elvis Presley on kuollut! Kyllä, aivan totta, kuollut on. Ilmeisesti hän tukehtui hampurilaista syödessään. Siis kylpyhuoneessa... kummallista muuten, että joku syö kylpyhuoneessa. Ja hän oli vasta 42-vuotias. Kyllä, tämä on aivan kamalaa.

- Ja porttimaksu uutislisällä on sitten 30 penniä, kiitos.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Seiska: Salkkareiden kestotähti antaa häiden odottaa vielä 40 vuoden avoliiton jälkeen – kaipaa erityisesti yhtä sarjan hahmoa

17.10.2019 Sutkaus

16.10.2019 Sutkaus

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.